sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Tantta 4v

Tiiättehän niitä päiviä, kun päättää "tänään en tee mitään" Otan vaan ihan rauhallisesti, löhöilen enkä ainakaan siivoa yhtään! Mulla piti olla just semmonen päivä. Mutta jo klo. 11 tuli sellanen fiilis, ettei jaksa katella tätä kaaosta ja aloin siivoamaan. Sitten saatiin vielä kutsu itikseen syömään. No pakkohan se oli lähteä! 

Itiksessä oli jotkut lastenpäivät? Kaikkea puuhaa ja esityksiä lapsille. Meidän oli sitten ihan pakko mennä kattomaan mahtavaa tuttiritaria, kun se kerta esiintyi siellä :DKun siinä sitten katsottiin esitystä meidän eteen tuli pyörimään pikku tyttö, joka oli kadottanut isänsä. Ei löytynyt isää kun aluksi koitettiin etsiä lähialueelta. Info pisteellä, kun tytön piti kertoa oma nimensä, hän sanoi olevansa TANTTA!? niin, se oli siis lempinimi jolla vanhemmat oli tyttöä kutsuneet :D Aika monilla venhemmilla on tapana antaa ihan ihmeellisiä lempinimiä lapsilleen, minäkin olen Mimiä kutnut usein pimsuksi (tulee mimsusta) Ehkä tässä vaiheessa on hyvä jättää nuo epämääräiset lempinimet, en halua että parin vuoden päästä itiksessä kuulutetaan "3 vuotias Pimsu tyttö, etsii äitiään" :D
Mutta joo. Kaikki päättyi kuitenkin hyvin ja Tantta löysi isänsä.

Ja me päästiin vindoin syömään. Mentiin meidän lemppari ravintolaan Fonda del sol:liin. Yleensä otan salaatin, mutta tänään possuilin ja otin pariloitua lohta, kermaperunoilla NAMM!

Käytiin vielä H&M:llä. Mimin sukkavarasto kaipasi täydennystä. En edes muista koska olisin viimeksi ostanut sukkia tytölle?! Siitä on oikeesti ikuisuus. Mimin jalka on kasvanut niin hitaasti, ettei ole vaan tarvinnut ostaa :o

Toi hattu oli joku heräteostos.

Ja tässä se eilisen kirppis löytö.

Yritin myös kovasti saada kuvaa, kun tuo Vilan uusi toppi on päällä. Ei tullut mitään! itsestäänlaukaisulla ei vaan tule tarkkoja kuvia. Topin ihana materiaali ja malli ei vaan tule esille tässä. höh.

4 kommenttia:

 1. No on. Niin täydellisen mallinen, peittää mahamakkarat, mutta ei ole mikään teltta kuitenkaan :D

  VastaaPoista
 2. Asunto-postaus olis ihana!
  p.s. Kiva toppi!

  VastaaPoista
 3. Joo voisin sellasen kyl tehdä. Ei tosin ole mikään kummonen asunto...
  Kiitos :)

  VastaaPoista