tiistai 10. toukokuuta 2011

Nahkatakkinen tyttö

Viimeviikon perjantaina kokoonnuttiin viimeisin kerran muskari porukamme kanssa, kevätjuhlissamme. Paikalla oli myös muut muskari ryhmät, eli porukkaa oli melko paljon. Juhlat pidettiin minun vanhassa ala-asteessa, voi miten nostalgista!
"timppa, tuu jo!"
Näitä samoja eläimiä on äitikin aikoinaan ihmetellyt
Juhlissa jokainen ryhmä esitti muuteman laulu leikin. Mimiä vähän ujostutti, niin piti kantaa sen tärkeää uniliinaa mukana. Hienosti kuitenkin esiinnyttiin, kyllä äiti oli ylpeä<3
Olin myös ylpeä Timosta, joka saapui paikelle! Tiedän että vauvojen laululeikki esitykset, ei ole mitenkään sen suurin intohimo ja sillä oli muutekin kiireinen päivä sillon (kiire päästä työporukan kanssa juhlimaan :D) No mulle oli tärkeää, että ylöisössä oli joku jolle minä ja Mimi voidaan vilkutella. Jo Mimin odotus aikana jouduin aina olemaan yksin tilaisuuksia, joissa kaikilla muilla on mies mukana. Rankkaa. Onneksi nyt on toisin<3Kotimatkalla piti jäädä vielä keinumaan. Voi tuota takkia, Mimi näyttää ihan bodarilta se päällä!

Ja sitten loppukevennys!

Tässä sovitellaan takkia, kun se oli juuri ostettu. Mimi tais saada jotain prätkä viboja tosta takista, vai olenko ainoa jonka mielestä tyttö näyttää ihan siltä kun olis juuri hypännyt  Harrikan selkään?! :D

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin vast tänään, ja tykästyin ihan tosi paljon ! saat musta uuden lukijan ! : ) Sulla on ihan mielettömän sulonen tyttö !

    VastaaPoista
  2. Ihanaa saada uusi lukija! :)
    Kiitos, tyttö on kyllä maailman ihanin! :D<3

    VastaaPoista