keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Minne me mennään?!

Mulla on ollut parina viimepäivänä tosi P*skaolo. Pää on ollut kipeä, nenää kutittaa ja aivastuttaa. Jotain allergia siis. Tänään sain aikasiks käydä apteekissa ostamassa allergia lääkettä, jospä se tästä helpottaisi. 

Mimin ollessa päikkäreillä mietin, että mitä tänään tekisi? Ihan ok ilmakin oli, jonnekkin olis kiva lähtee....hmmm

Napsauta kuvaa isommaksi ja arvaa minne mentiin :D
Oli kartta ja kaikki! Olen ihan onneton suunnistamisessa. Yleensä vihaan sitä kun pitää löytää paikka X, eikä ole tietoakaan missä se on. Tai siis tietoa on kyllä, mutta ei taitoa löytää sitä! :D No tänään oli kuitenkin kiva lähteä vähän suunnistamaan, ei ollut kiire minnekkään.Kaikkea sitä voi kävellä kadulla vastaan. Sorsa poikasineen AWWW :>

Sorsien ihastelun jälkeen jouduin myöntämään karun totuuden. Ei mulla ole hajuakaan missä se paikka on mitä etsin. Lähdetään takaisinpäin. Mennään kuitenkin vähän eri reittiä ja sitten vilkaisin tienviittaa, me ollaan oikealla kadulla! Vilkuilin vähän ympärille ja siellä se näkyikin, Piilo

Kun kuulin, että vuosaareen on avattu lastenvaate kirppari oli pakko päästä sinne. Olin jo etukäteen päättänyt, että ostamiset jää nyt vähemmälle. Mutta kaikkea ihanaa siellä kyllä oli! Hinnat aika korkeat, kun myynnissä oli  paljon merkkivaatteita. Yhtä aivan ihanaa ME&I tunikaa mietin kyllä pitkään, hinta oli 15€ se tuntui aika kovalta. Mutta nyt kun muistelee, vähän aikaa sitten ostin huuto.netistä ME&I tunikan samalla hinnalla ja postarit vielä päälle! Ei se ehkä olekkaan niin paljoa. Olen vaan niin tottunut, että kirpparilla kaikki maksaa euron tai pari.
No jokatapuksessa aivan ihana paikka ja mennää ehdottamasti uudestaan! Tosi kodikas, siisti ja lapsille oli leikkipaikka. Sitten, kun Mimin vaatekaappiin taas mahtuu uutta mennään taas Piiloon ;>

Sitten Heseen tankkaamaan. Mimillä on taas huono syömis vaihe päällä. Tuolla tais mennä pari ranskista ja rusinaa suuhun.

Ai niin, kyllä me jotain ostettiin. Mimi nappasi jostain hyllyltä tämän Hello Kitty laukun ja oli niin onnellinen uudesta löydöstään.

Mitä saa ostettua 0,30€ ? No ainakin lapselle onnillisuutta ja rutkasti iloa!

2 kommenttia:

  1. Arvasin, että menitten kirpparille :D Mä oon kans ajatellut mennä käymään tuolla, mutta en vaan oo saanut aikaiseksi. Vuosaaressa on myös toinen lastavaate kirppari: Pieni Kullanmuru. Ootteko siellä käynyt? Me ei olla sinnekkään viel ehditty.

    VastaaPoista
  2. Oho, oot aika hyvä! :D En ole käynyt tuolla Pienessä kullanmurussa (en ole aikasemmin kuullut koko paikasta). Sinne pitää suunnata sitten seuraavaksi! :)

    VastaaPoista