lauantai 21. toukokuuta 2011

Mahtava arki

Meidän elämä on nyt niin arkista. Musta tuntuu, että mun elämä pyörii eninmäkseen leikkipuiston ja siivoksen ympärillä :D Välillä käydään avoimessa päiväkodissa, perhekahvilassa ja vastaavissa. Välillä (ihan liian harvoin) nähdään kavereita. Ja sitten tietty shoppaillaan :D 
Vaikka meidän arki on aika tylsää ja tavallista, se on silti niin ihanaa. 
Mimille jokainen uusi päivä, on mahdollisuus keksiä ja oppia jotain uutta. Miten joku niin pieni, voi olla niin täynnä intoa ja elämää! Se elämänilo tarttuu kyllä minuunkin, kun katselee vaan tytön touhuja <3

Vaikka laitoinkin itselleni tavoitteeksi päivitellä tätä blogia jokatoinen päivä, se ei onnistunutkaan. En jaksa kirjoitella päivän tapahtumista, jos ei mitään kummenpaa ole tapahtunut. Enkä halua esitellä aina kaikkia ostoksiani. Tästä johtuen postauksia, ei niin usein tule. 
Sitä "omaa aikaa" on myös vähemmän. Mimi nukkuu toisinaan pitkiäkin päikkäreitä, mutta niiden aikana pitää ehtiä tekemään muutakin, kun istumaan koneella. Yöunille on alettu käymään tuttuuntapaan taas kiltisti, siinä kahdeksan, yhdeksän välillä.


Arjensankareiden vadelma-rahka kakku :D Äitienpäivänä leivoin mango juustokakun ja siitä lähtien on ollut kauhee kakkuhimo päällä!

Tätä meidän arki on:
Ja oikeasti. Se on mahtavaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tykkään kun laitat paljon kuvia! Ja mua ei ainakaan haittaa vaikka jokainen päivän postaus olisi samankaltainen. Kuvat ovat aina erilaisia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Itekkin tykkään lukea blogeja, joissa on paljon kuvia. Kuva kertoo enenmän kun tuhat sanaa ;D
    No katsotaan jos vaikka innostuisinkin päivittämään ahkerammin, vaikka ei oliskaan mitään ihmeenpää kerrottavaa :)

    VastaaPoista