torstai 12. toukokuuta 2011

On ilmoja pidellyt

Me ollaan otettu kaikki ilo irti noista hellepäivistä. Ollaan ulkoiltu tosi ahkerasti, leksuiltu ja tehty reippaita kävelylenkkejä. Ja tietysti kuljettu kesähepineissä.


Kotiasuna viimekesän HK setti, kokoa 68 ja vielä menee ihan heittäen päälle!? :D


Ja ulkoiluasu. Housut on myös viimekesältä ja kokoa 68, menee hyvin capreina nyt :D

Kotiäidin shoppailu luukki :D


Tänään piti lähteä itikseen shoppailemaan. Olisin halunnut sellasia säilytyspusseja, joista saa ilmat pois, että ne menee pienenpään tilaan. Ymmärsikö kukaan mitä tarkoitan? :D No en kuitenkaan löytänyt sellasia. Muuta kivaa kylläkin.


Lahja pikku synttärisankarille. Oon vähän huono ostamaan lahjoja, mut eiks 4vuotiaat tytöt tykkää jostain tälläsestä?


Vilasta ihana puuterin sävyinen toppi. Näyttää päälle paljon paremmalta ;>
Ja oli niin mukava ja tehokas myyjä joka sai mut ostamaan myös asusteet. Onneksi ostin, noista korviksista on nimittäin tullut mun uudet lempparit! Mimillä on aika hyvä tilanne kesävaatteiden suhteen. Suomen kesä on myös aika arvaamaton, joten ihan tolkuttomasti en ajatellut tälläkertaa ostellakkaan hellehepineitä. Mutta tuo harmaa body oli pakko ostaa, koska, meillä on sama vaaleanpunaisena ja tykkään siitä tooosi paljon :)
Uusia sukkiksia tarvitaan aina! Varsinkin kun on juhlat tulossa, en halua että niihin joutuu menemään missään nukkavieru sukkiksissa!
Seppälästä mun lemppari sukkiksia (ota 3 maksa 2.)
Anttilasti ripsiä ja ruohonjuuresta sappisaippuaa, kotiäidin paraskaveri! :D


Ja sitten sain vielä aikaiseksi vaihtaa nettiliittymää, hyvä minä! Ennen maksoin 25€/KK, nyt alle 10€ ja tuplasti nopeampi yhteys. Ei paha! Joku fiksumpi vois laskee paljonko säästän vuodessa tän ansiosta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti