perjantai 27. toukokuuta 2011

Hei muumit

Meidän muumi perhe, kasvoi (taas) uudella jäsenellä.


Tämä löytyi cittarista. Aikaisemmin tuotannosta poistanut, mutta nyt (tai siis joku aika sitten?) tullut erä uusio tuotantoon. Minun onneni, mutta niitten harmi, jotka ovat maksaneet suolaisa hintoja saadakseen tämän (esim. huutonetissä.)


Tässä on meidän tämän hetkinen kokoelma, vielä puuttuu monta! En näitä niin vakavissani keräile, lahjaksi saatuja ja tarjouksesta ostettuja esinmäkseen. Ja ihan käytettäviksi tarkoitettuja, siihen saakka kun poistuvat tuotannosta. Sen vuoksi, koska jos muki sattuu menemään rikki, saa uuden vielä helposti tilalle.

Tämä puuttuu tuosta ylemmästä kuvasta.

Se on kylppärissä hammasharja mukina :D On erimallinen, kun nuo muut, niin ei sovi oikein joukkoon.

Ja katsokaas muuten mitä uusille kengilleni tänään tapahtui.


Kävellessäni, toisen kengän vetoketju osui touhon jotenkin ja repäisi sen! Kängät ollut varmaan viikon käytössä :o 
Mietin vain, että onko vika minussa, kun nuo kengät hajosi (kävelin jotenkin hounosti?)  vai onko vika kengissä (heikko materiaali?) Voiko tästä reklamoida?

4 kommenttia:

 1. Meilläkin noita muumimukeja on kertynyt ihan kiitettävästi, ja on kanssa ihan arkikäytössä. Samoin kuin muumikulhotkin, niitä kylläkin on vielä ihan muutama kappale vain.

  Mulla oli lapsena tuo samanmoinen muumimuki käytössä, ja se on edelleen ihan uudenveroinen - ei huomaa mitään käytönjälkiä vaikka on ~15 vuotta vanha, ja ihan arkikäytössä sekin! :)

  Johanna

  VastaaPoista
 2. Pakko alkuun ylistää blogiasi,on aivan ihana päivän piristys,kun on tullut uutta juttua:)
  Useamman kuukauden olen blogiasi seuraillut,mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa jätän kommentin. Mutta,mutta. Tarkistan vain,että tiedäthän,että hammasmukisi on satasien arvoinen(riippuen hieman valmistusvuodesta),joten ehkä kannattaisi uudelleenharkita sen käyttöarkoitusta:) Meilläkin kyllä muumiumukit arkiäytössä,mutta meillä ei noita vanhoja keräilymukeja olekaan.

  VastaaPoista
 3. Vaatteiden/kenkien pitäisi kestää peruskäyttöä kuluttajanuojalain mukaan puoli vuotta. Joten eikun reklamoimaan:) Ja jos alkavat liikkeessä nurista,kerrot reklamoivasi seuraavaksi kuluttajansuojavirastoon,jos eivät anna uusia kenkiä tilalle/hyvitä rahoja takaisin:)

  VastaaPoista
 4. Ano: Meillä on myös muumi kulhojakin, tykkään kun ne on samanmallisia Teema kulhojen kanssa :)
  Joo on kyllä kestäviä astioita, ei meilläkään näy mitään käytönjälkiä, vaikka osa mukeista on omasta lapsuudestani periytyneet :D

  Ano: Voii kiitos paljon :)<3
  Tiedän, että hammasmuki on arvokas. Mä olen vaan sellanen ihminen, että en tykkää piilotella kauniita esineitä kaappeihin. Haluan nähdä ne ja että ne on hyötykäytössä :D Muki on kuitenkin ihan turvallisessa paikassa ;D

  Ano: Kiitos kannustuksesta. Hetki sitten lähti kyseiselle firmalla reklis!

  VastaaPoista