tiistai 16. marraskuuta 2010

Minne se aika oikein menee?

                             Voi tätä ajan kulumista. Vastahan sain tietää olevana raskaana.
Älkää huomioiko tota taustaa :D

                                         Ja nyt minulla on jo 1v vanha taapero!


Olen tressannut noiden synttäreiden kanssa ihan hulluna. Ihanaa että ne on nyt ohi (ja seuraavan kerran vasta vuoden päästä!) Mimin oikeana syntymäpäivänä en muistanut ottaa yhtään kuvaa, koska leivoin ja siivosin iiihan kokopäivän ja seuraavana päivänä hätäisesti ehdin ottamaan 5 kuvaa joista yksikään ei onnistunut kovin hyvin. Synttäreiden aikana en myöskään ehtinyt/muistanut kuvailla yhtään. Onneksi vieraat kuvailivat ahkerasti ja saan (toivottavasti) niitä kuvia :D

Synttärit sujuivat muuten oikein hyvin. Vieraat viihtyivät ja ruoka maistui. Lahjaksi tuli leluja, kirjoja, astioita, Nominationiin MIMI kirjaimet ja vähän rahaa. Noiden Nominationien kanssa tappelin varmaan 3 tuntia! En vain millään osannut liittää niitä yhteen, osasin kyllä erottaa niitä toisistaan ja älysin niiden toimintaperiaatteen, mutta jostain syystä en vain saanut niitä liitettyä yhteen vaikka väkersin niiden kanssa tuntikausia, arvatkaa vaan tunsinko itseni tyhmäks! :D Siellä ne palat odattaa pussin pohjalla, jos joku päivä jaksaisin taas yrittää. Tai sitten on vaan nolona mentävä kauppaan ja pyydettävä apua.

Maanantain olin päättänyt pyhittää vain kotona loikoilulle ja siivoamiselle. Kunnes yhtääkkiä muistin että meillä on neuvola TÄNÄÄN. Kello oli siinä vaiheessa 12.30, klo 13 oli aika. Ja minä olin vielä yövaatteissa, tukka pystyssä ja naama norsun v***lla. En missään nimessä halunnut jättää neuvolakäyntiä väliin joten vedin ekat vaatteet jotka käteeni osuivat päälle ja harjasin hiuksia pari sekunttia, puettiin ulkovaatteet päälle ja juostiin neuvolaan :D Olen normaalisti tosi tarkka siitä, minkä näköisenä liikun ulkona. Oli siis melko ahdistavaa mennä ihmistenilmoille täysin räjähtäneenä. Onneksi oli sateinen sää ja ihmisiä vähän liikenteessä.

Neuvolakorttiin kirjoitettiin:
Suloinen tyttö. Kotona varaa jaloilleen ja seisoo tukea vasten asetettuna, ei itse vielä aktiivisesti pyri seisoma-asentoon. Istuu topakasti, kääntyy salamannopeasti. Paino edelleen laskusuunnassa. Öljylisä lämpimään ateriaan 2tl päivässä. Pituus ja päänympärys kasvavat tasaisesti. Osoittelee sormella esineitä. Ymmärtää puhetta. n. 10 sanaa varastossa.

Mimi raukka ei yhtään tykännyt kun piti punnita ja mitata pituus. Painosta oli vaikeaa saada tarkkaa tulosta kun tyttö hyöri ja pöyri vaa'alla ja huusi kun palosireeni. Painoa oli suunnilleen 7230g (lähes samanverran kun viimeksikin) Pituutta oli tullut pari senttiä lisää 72,8cm
Vaikka tyttö on kyllä syöny ihan hyvin, paino ei ole noussut. Mimi on kuitenkin aina ollut hoikka työttö ja isällään on ollut samoja vaikeuksia saada painoa nousemaan, joten ei tässä hätäille tarvitse kuitenkaan :)

Tässä odoteltiin bussia, kun oltiin menossa meidän mammakerhoon. Kyllä. Meiltä löytyy Hello kitty rattaat vaikka aijemmin mainitsin että ei mitään Kitty-faneja ollakkaan :D Nämä olen kuitenkin saanut ilmaisiksi ja onhan nää myös tosi kivan väriset. Ja pikkutytöt jaksaa aina ihailla!

Useampi kuukausi taaksepäin kuulin sattumalta yhen hauskan jutun. Isä ja tyttö (veikkasin 3-4vuotiaaksi) kävelivät ohitseni.
Isä sanoi: "Aika menee nykyään niin nopeasti."
Tyttö: "Minne se aika oikeain menee?!"

Senkuin tietäisi.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut pikkuiselle.
  Ihanat rattaat, kelpais meille=)

  Jokainen kasvaa omaan tahtiin, turha hätäilläkään.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset onnitteluista <3
  Näinhän se on :)

  VastaaPoista
 3. Oij kun teillä on pieni neitonen <3 Meillä oltiin pari kiloa painavempia 1-vuotisneuvolassa, tosin oli pituuttakin muutama sentti enemmän :D

  Ja onnittelut pienellä vähän myöhässä :)

  VastaaPoista
 4. Juu neiti on kyllä ihan kirppu :D Vaikka onkin syönyt nyt ihan hyvin, ei se paino tahdo nousta...

  Kiitokset myöhäisistä onnitteluista :)<3

  VastaaPoista