maanantai 8. marraskuuta 2010

vuodatus

Eilen yöllä ei tullut uni. Juutuin katsomaan tv:tä. Ei fiksua. Katsoin mm. jonkun ohjelman vaarallisista kauneusleikkauksista. Siinä näytettiin hyvin yksityiskohtaisesti kun ihmisiä availtiin ja silputtiin. Ei tullut uni tämän jälkeen, yllätys :D
Sitten tuli joku ohjelma entisaikojen sarjamurhaajista. Siinä kerrottiin viiltäjä jackistä. Tämä oli oikeasti ihan mielenkiintoinen ohjelma. Se oli ihan pakko katsoa loppuun.Olen kiinnostunut nykyään ihan ihmeellistä jutuista (ennen kiinnosti vaan muoti, juhliminen ja maailman pyöri oikeastaan vain oman navan ympärillä.)
Sitten taas takaisin siihen aiheeseen. Sain unenpäästä kiinni ehkä joskus kolmen aikaan. Voitte vain kuvitella, että aamu oli yhtä tuskaa. Meillä herätään siinä klo.7 paikkeilla.
TV auki, vaipat vaihtoon ja puuroa nassuun. Kun kaikki "pakollinen" oli tehty. Nuokuin sohvalla, silmät painui vain kiinni ja torkahtelin kokoajan. Mimi leikki ja katseli tv:tä. Luojankiitos, tyttökin oli väsynyt ja kävipäikkäreille siinä yhdeksän aikaan ja minä pääsin myös nukkumaan, IHANAA!
Nukuttiin hyvin reilu tunti ja sitten herättiinkin virkeinä ja oltiin vihdoin valmiita aloittamaan tämä päivä.

Mun mieltäni on tänään painanut monikin asia. En kaikista viitsi tännä avautua, mutta ainakin on mainittava se, että ihmiset joilla ei ole lapsia eivät voi koskaan täysin ymmärtää lapsellisia.
Olen aika (tai oikeastaan tosi) pettynyt yhteen ystävääni joka, jättää tulematta Mimin 1v synttäreillä, koska lähtee mielummin bilettämään ja sunnantaina ei sitten jaksa tulla kun on krapulassa. SIIS OIKEESTI?!
Musta tuntuu  aika pahalta, että asiat menee joillakin tässä täskeysjäsjestyksessä. Mulle olisi tärkeää, että sukulaiset ja muutemat ystävä olisi juhlimassa Mimin ensimmäistä syntymäpäivää. Ei ne lapsettomat kai voi ymmärtää miten tärkeä tälläinen asia on äidille.

Huomenna suunnataan sinne nuorten äitien perhekerhoon. Odotan innolla. Kaipaan todella ikäisteni seuraa, joille se biletys ei ole enään se elämäntarkoitus.

Mimi on ollut tänään niin ihana ja reipais. Kun minulla on mieli maassa se saa silti minut aina hymyilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti