keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Baby Style

Olen tykännyt lukea muiden blogeista näitä vauva aikojen -tyyli juttuja, joten päätin tehdä myös itse tälläisen. Onhan Mimi kohta jo 1v, eikä enään mikään vauva!
Jo ennen kun tyttö oli syntynyt kaapit pursuili vaatteita. Niitä aloin hyvissäajaoin haalimaan. Kirppareilla tykkäsin kierrä tuolloin paljon.
Kaikki jaksoi muistuttaa siitä, että niitä ihan pieniä vaatteita ei kannata sitten ostella paljoa, että ne jää sitten viikossa pieneksi. No ensikertalaisena oli pakko uskoa, mitä kokeneet sanoo. 50/56 kokosia  vaatteita oli tosi vähän, ehkä alle 10kpl. Virhe. Vaikka pituutta Mimillä oli syntyessään 50cm, nuo pikkuvaatteet meni pitkään päälle. Jouduinkin lähtemeen melkein heti shoppailemaan niitä lisää kun päästiin kotiin. 62 kokoisia taas oli tooosi paljon, puoliakaan ei ehditty käyttämään, tai sitten en halunnut käyttää. Ne omat lempparit löytyi nopeasti ja muut jäi vähemmälle käytölle.

Tässä ollaan juuri kotiuduttu Kättäriltä. Ekat omat vaatteet päällä! Tyttöä oltiin lupailtu, mutta varmuuden vuoksi valitsin kotiintuloasuksi unisex asun. Lindexin housut ja body. Body on kietaisubody, näitten käytännöllisyyttä myös hehkutettiin paljon. Mutta mä en tykännyt. Perus bodeja oli musta helppoa ja mukavempaa pukea. Mimikään ei koskaan valittanut vaatteiden vaihdosta!


Tämä taisi olla lempiasuni. Noita peura bodeja, meillä olikin useassa erivärissä, koosta 56, kokoon 74, eli niitä pyörii vieläkin kaapissa (arvatkaa vaan alkaako jo kyllästyttämään :D)

Tuo hupputakki on aivan ihana! Löytö kirpparilta. Siihen en ole kyllästynyt, vaikka sekin on edelleen käytössä. Töppöset on kummitädiltäni ja niiiin suloiset nekin.

Rakastan tätä Elle mekkoa, ihan ehdoton lemppari! Löytö huuto.netistä. Tämä kuva on muuten suurennettuna, olohuoneen seinällä.

Sitten vähän uusretroa. Näitä Tutan intialaisia norsuja meiltä löytyi aika paljon. 3 bodyä ja parit housut! punaisena ja ruskeana. Eninmäkseen puin Mimiä Tyttömäisiin vaatteisiin, koska mielestäni Mimi oli ihan pojan näköinen tuollaisissa unisex asuissa.

Söpöstely asua shoppailu reissuun. H&M:n supersöpö tunika ja Armani Baby pipo (joka olikin lempipipo)


Tykkään leopardi kuosista paaaljon. Samanlainen huppari onkin edelleen käytössä meillä isommassa koossa. Pitäisiköhän yrittää metsästään vielä kolmas samanlainen, kun nykyinen on jo jäämässä pieneksi :D

Kukaan ei varmaan ylläty jos sanon, että meillä on tämälläinen samanlainen Bambi-asu hankkittu myös koossa 80 :D Ei niin meidän tyylistä, mutta jotenkin niin liikkis. Eipä tätä tule enään edes käytettyä, kun joskus harvoin kotiasuna.

Ja se pakollinen Hello Kitty. Sitä meillä on aina ollut sopivina ripauksina vaatekaapissa. Ei olla mitään Kitty-faneja, mutta onhan ne kuitenkin aikas söpöjä :)

Tässä yksi esimerkki asusta, joka ei ollut yhtään meidän tyyliä. Ihan kiva, mutta joku mättää? Onko se sitten liian poikamainen...en tiedä.


 Voi miten tykkään noista peppuröyhelö housuista, mutta tota paitaa ei pahemmin ole tullut käytettyö. Se tulikin hankittua sillon kun mulla oli kauhee raita villitys ja pitähän äidillä tyttärellä olla yhteen sopiva asu! Mutta ei se kirkkaanpunainen vaan ole meidän juttu.

Kesän helteissa tuli paljon käytettä mekkoja, mutta myös tätä tunika settiä. Neiti aika hurjan näköisenä :D
Tässä on mun lemppari tyyliä. Vaaleanpunaista ja ruskeaa. Söpöä ja tyttömäistä. Mimi taas tykkää kaikista värikkäistä vaatteista, missä on jotain hahmoja. Kompromissania käytetään myös sellaisia, mutta eninmäkseen vain kotona.Olipa vaikeeta valita tähän kuvia! Olisi tehnyt mieli laittaa jokainen kuva tänne. Nooh saatan tehdä toisenkin tälläisen joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti