perjantai 5. marraskuuta 2010

Reklamaatio

                               Tein hetkisitten reklamaation. Valitus kosti näitä kenkiä.
Niinkuin näistäkin kuvista voi jo huomata, pohjat ovat haljenneet! Kengät ovat olleet satunnaisessa käytössä pari kuukautta. Voi ärsytys kun mikään ei nykypäivänä kestä mitään. Vaatteet, kengät jne. on ihan kertakäyttö kamaa! Eikö kenkien oikeasti kuuluisi kestää vähän kauvemmin kun pari kuukautta? Ei näköjään.
Nämä olivat niin hyvät arkikorkkarit. Niin helppo sujauttaa vaan jalkaa (vaikka vauva kainalossa), kun ei mitään vetoketjua ole. Korkoa juuri sopivasti, näillä pystyy vielä juosta bussien perässä :D

                                               Miksi niille kävi näin? *kyynel*

Mutta jotain hyvääkin. Joka viikko postiluukusta tipahtaa Vantaan Lauri (joku paikallisen seurakunnan lehti.) Tykkään lukea siitä aina kestettujen nimiä, mutta tänään siinä oli jotain muutakin.Olen vähän kammonnut noita äiti - lapsi perhekerhoja (vai miksikä niitä sanotaan?) Kuvittelen että siellä on vaan 30+ superäitejä, jotka syöttää lapsilleen vain kotitekoista luomuruokaa, soittaa lapselleen classista musiikkia, keskustelee politiikasta ja jotka eivät varmasti halua tulla juttelemaan 22 vuotiaalle äidille, joka kaiken lisäksi asuu lapsensa kanssa kahdestaan :D
Mutta nyt on järjestetty nuorille äideille (alle 25v) oma taapaaminen. JEE! Tiedän mitä me tehdään ensi tiistaina ;)

2 kommenttia:

 1. Mä oon käyny pari kertaa perhekerhossa, ja meillä täällä siellä oli juuri tuollaista kun kuvailit, kukaan ei tullut juttelemaan ja kun menin itse sain hyvin nyrpeitä vastauksia.. jotka eivät jättäneet arvailujen varaan.

  Mä olin silloin sinä ekana syksynä kun Lumia syntyi, eli oli 3-6kk Nuorten äitien ryhmässä, joka järjestettiin juuri alle 25-vuotiaille äideille. Se oli aina maanantaisin klo 12-15 ja siellä oli ohjelmaa sekä pelkästään äideille (ja lapsenvahdit joita Lumia ei kelpuuttanut ja Lumia oli muutamaa kertaa lukuunottamatta aina sitten mulla mukana äitien jutuissa) esim ravitsemusterapeutin ohjeistuksella tehtiin erilaisia vauvan soseita ja käytiin niitä asioita läpi, saatiin hierontaa ym hemmottelua, valokuvaaja oli meitä opastamassa ottamaan kuvia ja otettiinkin joulukuvia meidän tonttulapsista joista sitten kerho teetti kaikille muutamasta kuvasta suurennokset, juteltiin ym ym ym, sekä myös yhteisiä juttuja lasten kanssa, maalausta, erilaisia laululeikkejä, ym ym ym. Tietty aina kahvia ja syömistä !

  Mä tykkäsin kerhosta ihan tosi paljon, se loppui viime joulukuussa, ja toukokuussa meillä oli tapaaminen kotieläinpihalla. Ja nyt joulun lähestyessä meillä on toinen tapaaminen. Yhden toisen äidin kanssa meistä tuli tosi hyvät ystävät, meidän lapset on 2pv ikäerolla ja nähdään ihan viikottain ja ollaan paljon puhelimitse yhteydessä.

  Mä siis lämpimästi suosittelen nuorten äitien kerhoa ! En tietenkään tiedä millainen se siellä on, mutta minä ainakin tykkäsin tästä meidän kerhosta, ohjaajatkin olivat niin huiput ja vieläkin soittaavat välillä kuulumisia. Ja tuolla kerhossa sai oikeasti vertaistukea ym, muutkin tiesivät ne arvostelut omaa ikää ja äitiyttä kohtaan, me käytiin aika syvällisestikin meidän menneisyyksiä läpi kun vähän kaikilla oli aika rankka menneisyys ym.. Eli ainoastaan positiiviset kokemukset itselle jäi !

  Jos sinne menet, niin kerro toki sitten mielipiteesi joskus :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla vähän kokemuksista noista kerhoista. Toivottavasti täällä on yhtä kiva nuorten äitien ryhmä, kun sielläkin :)
  Odotan jo aika innolla tiistaita. Ja tulen kyllä kirjottamaan millasta sitten oli :)

  VastaaPoista