torstai 11. marraskuuta 2010

Tanssin ilo

Olen varsin ylpeä tuosta pienestä tytöstä. Hänen tanssitaitonsa on kehittynyt ihan uudella tasolle! :D
Ennen vaan hytkyttiin musiikin tahtiin, mutta nyt keinuu lanteet ja olkapäät liikkuu, joskus myös kädet heiluvat pään yllä. Onko mitään suloisenpaa?!
Oon itsekkin kova tanssimaan, ja nyt kun ei baareissa enään tule oltua, tanssin kotona. Keskellä olohuonetta...tai keittiössä...tai siis oikeestaan missä vaan :D En tykkää mistään ohjatuista tanssitunneista, musta on ihanaa kun saa liikkua ihan oman fiiliksen mukaan. Mimi selvästi ottaa mallia äidistään ;)
Seisomis taidot ovat myös kehittyneet, vaikka ei vielä itse osatakkaan nousta. Kun olen ensin nostanut Mimin tukea vasten jaksetaan siinä seistä hienosti jo pitkiäkin aikoja. Ja selvasti olisi hinkua lähteä tukeapitkin kävelemään. Meillä on kyllä vähän varvistamis ongelmia, mitenhän siitä pääsisi eroon? Kenkien laitto jalkaan on yhtä taistelua. Ei se onnistu millään, kun ei saa kantapäätä alas.

Tänään tuli myös ekat pissat pottaan! Tänään oli myös eka kerta, kun kokeiltiin pottailua. En ole pitänyt tämän asian kanssa kiirettä. Mimi oppi istumaan ilman tukeakin vasta  7kk ikäisenä. Päivät on vain kuluneet niin nopeasti, etten ole edes ajatellut koko asiaa. Mutta siis aika hienosti, kun ekaa kertaa istuttiin potalla ilman vaippaa tuli heti pisut! Tosin loppupäivänä ei sitten suostuttu istumaan potalla ollenkaan. Musta tuo meidän pottakin näyttää vähän epämukavalta. Ne raunat joille istutaan on aika kapeat, vaikka tuo on olevinaan joku suomalainen classikko malli. (kuvaa en muistanut ottaa ja netistäkään ei löytynyt)

Huomena onkin kiire päivä. Heti aamusta ajattelin että menenme Itikseen ostamaan Mimille 1v synttärilahjaa sekä syömään mummin kanssa. Jonkunlainen lelu olisi tarkoitus ostaa, mutta en vielä tarkkaan tiedä millainen. Ehkä Briolta tai fisher priceltä jotain.
Pitää myös käydä ruokakaupassa ostamassa viimeiset tarvikkeet leipomisia varten. Lauantai kuluukin sitten leipoessa, siivoillessa ja muita valmisteluja tehdessä. Ja sunnuntaina on ne juhlat. Tressaaaaa!
Vakio ilme, kun otan kameran esiin.

2 kommenttia:

  1. Å varpisti aluksi, alkoi varpistamaan sillä hetkellä kun nousi seisomaan tukea vasten, kävin ostamassa ensikengät ja pidin niitä välillä aina sisälläkin, mutta kun oli kesä ja kuuma oli jalat aivan hikiset aina niin jätetiin kenkä pois. Välillä kävin laittamassa koko jalan maahan ja sanoin "ei varpisteta", mutta tuskin tuollakaan apua. Sitten päädyin siihen ratkaisuun miehen kanssa, että katsotaan miten tilanne kehittyy.. nyt kun Å on oppinut kävelemään ei varvistusta ole. Kysyin tuolloin vielä neuvolasta ja hän sanoi, että kaikki varvistaa alkuun ( en tiedä onko näin sitten) ja vasta sitten, jos varpistaa ihan kävellessä ilman tukea pitää puuttua asiaan.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuulla, että tuo varvistaminen menisi itsestään ohi. Pitää vielä muistaa kysyä neukku tädiltämme mitä mieltä hän on :)

    VastaaPoista