keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Uutta kotiin

Tänään saapui Elloksen paketti, oli ihan pakko lähteä ulos kaatosateeseen noutamaan sitä.
Tilasin olohuoneeseen uudet verhot ja samanlaista kangasta tyynynpäällisiä varten. Sekä Mimille vähän vaatteita, mutta pitää yrittää sovitella niitä vähän kun näyttivät aika pieniltä.

 Verhot olivat ihan hyvät, mitään suurta rakkautta ei ole vielä näitä kohtaan syttynyt. Edelliset verhot olivat samaa värimaailmaa, joten olohuoneen yleisilme pysyi samana. Olisi ehkä voinut vähän siivota kuvia varten, mutta olin laista. Sori :)

Mimi meni ajoissa nukkumaan, joten ehdin ompelemaan nuo tyynynpäälliset. Ajattelin niitä ensin sohvalle, mutta päätyivätkin noihin lepotuoleihin.

Seiraavaksi ajattelin hankkia uuden maton olohuoneeseen. Varmaankin sellaisen korkea nukkaisen ja valkoisen. Mietin myös beigen väristä, mutta sitten taitaa olla jo liian beigeä? Valkoinen matto on varmasti maailman epäkäytännöllisin hankinta lapsiperheeseen (onko jollakin kokemuksia?) Mutta ei voi mitään :) Onhan ne valkoiset vaatteetkin epäkäytännölliäsiä pienillä sottapytyillä ja silti niitä tulee käytettyä!
Haaveissa olisi myös uusi tv-taso ja vitniiri. Haluaisin antiikki käsitellyt ja valkoiset (samaa sarjaa kun Mimin uusi lipasto.) Ovat vaan senverran hintavia, että saavat nyt odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti