maanantai 25. lokakuuta 2010

1v synttäri asu?

Tässä on pitänyt ruveta jo miettimään, mitä Mimille päälle pistetään synttäreille.
Koska rahaa menee jo juhlien järjestelyihin paljon, ajattelin (tai oikeastaan joudun) käyttämään jotain mitä kaapista jo löytyy.
Tässä on jotain mitä olen miettynyt.
Kappiksen söpö body (uusi) ja Netx villakangashame. Sitten varmaan valkoiset sukkikset ja päähän rusetteja tai kukkapanta? Mutta onko liian arkinen asu? Hamekkaan ei ole mikään uudenveroinen...





Tämä bogin asu on vielä käyttömätön. Tosi nätti, mutta ei tämäkään taida olla tarpeeksi juhlava?




Tämä asu on oma suosikkini. Mutta tämä sama mekko oli päällä myös ristiäisissä! Onko se jo liian nähty? :D
Tämä on kanssa ihan kiva, mutta jotenkin olen siten mieltä että asun pitäisi olla hempeä. Tuo on enenpi sellanen pikkujoulumekko. Uudet sukkikset tosin ostaisin, en mitään nukkavieruja aatellut sentään laittaa.
Ja tässä viimeinen vaihtoehto. Ihan jees. Mekko tosin saattaa olla vielä liian iso mini-mimille :D



Vinkkejä otetaan siis vastaan! mikä on suosikkisi? Vai onkohan mun sittenkin viisasta ostaa jotain muuta? Ettei sitten kun katsotaan isompana kuvia, Mimin ei tartte kauhistella "Apu Äiti! Mitä sä oot oikeen miettinyt kun oot pukenut mulle tollaset vaatteet!" :D




Loppuun vielä pieni Ikea vinkki:

Voita lastenhuoneen sisustuskäynti ja IKEA-lahjakortti!

http://www.ikeafamily.fi/fi/index.vm

6 kommenttia:

  1. Kyllä tuo mokan värinen satiinimekko on mun suosikki.

    VastaaPoista
  2. mun suosikki noista myös on ehdottomasti tuo mokan/ruskean värinen satiinimekko, on noista juhlallisin ja sopii mielestäni hyvin myös synttäreille ! Tuo sen yläpuolella oleva on kans nätti :) Mä itse oon jotenkin aina ylihysteerinen juhlavaatteiden suhteen, et jos on kerran jo ollut päällä, niin siis omieni, lapsella oon kyllä tosiaankin käyttänyt mekkoja useammissakin juhlissa :) Mut tuo ruskea siis ehdotton suosikkini, on musta tosi nätti :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksista. Pitää vielä sovittaa tota asua, että näkee paremmin miten se sopii :)

    VastaaPoista
  4. Mustakin tuo mokanvärinen satiinimekko on paras, ja hempeistä tuo viimeinen mekko...
    kiitos kommentistasi blogissani... vinkkinä vielä että hieman hinnakkaampia mutta kohta jo todellakin hintansa veroisia ovat me & i housut, jotka ovat vielä kapeampia ja pitempiä malliltaan... myös Lindexin lastenosastolta löytyy ihan ok mallisia housuja, tosin kokoa 86 joka meille alkaa pikkuhiljaa kotiutua juuri tuon lahjepituuden takia... (osa niistä samankokoisia tai pikemminkin leveysiä kun vauvapuolen 80 leggarit... )
    toivottavasti tekin löydätte ne omat hyvät merkit :)

    VastaaPoista
  5. En muista oonko ennen tänne kirjotellut,mutta oon kyllä lukenut kaikki postauksesi. Satiinimekko on kiva,mutta minä varmaan laittaisin tuon vaaleanpunaisen (bogin?) ja valkoisen pannan, todella söpö<3 :)

    http://myperfectlife-emmy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Kiva kuulla, että käyt lukemassa blogiani. Mäkin oon seurannut sun, vaikka en oo tainnut mitään kommenttia jättää.
    Taidat tarkoittaa sitä H&M mekkoa, se on munkin suosikki. Pitää tosiaan sovittaa vielä tuota ruskeaa mekkoa ja sitten päättää kumman laittaa :)

    VastaaPoista