tiistai 26. lokakuuta 2010

Pientä kivaa

Tänään tuli käytyä Itäkeskuksessa. Tarkoitus oli ostella Mimin syttäreille jo vähän tarvikkeita. Muutakin sitten tarttui mukaan :)


Tiimaris löytyi tuo ihana kynttilä. Stokkalta ilmapollot ja servetit. Serveteiksi valitsin nuo kulta kuvioiset, koska ne sopii yhteen kahvi astiaston kanssa. Noista ilmapalloista puhalsin yhden Mimille tutkittavaksi. Mutta se meni ihan itsestään rikki! Ei ollut mitenkään ylitäyteen puhallettu edes, yhtä-äkkiä vaan POKS! Toivotaan että noi kaikki ei ole tollasia itsestään tuhoutuvia :s


H&M:sta rukkaset, sukkahousupaketti (tämä on jo kolmas paketti näitä samoja! Meillä joutuu sukkikset kovalle kulutukselle, eikä pysy kauvaan siistin näköisinä.) Villasukat (meillä ei ole mummoja jotka kutoisi tälläisiä :/ ) Hiuspannat ja nuo leopardi sukat oli aika turhakkeita, mutta en voinut vastustaa. Sukat on myös ihan pakko hankkia kokoa isompana, näyttää siltä että Mimi-minijalka on vihdoin alkanut kasvattamaan jalkojaan ja koko  16/18 on  jäämässä pieneksi.


Jasper Juniorissa on muuten meneillään jotkut puolenhinnan päivät! Nämä Reiman töppöset tuli sieltä ostettua. Meillä ei kävellä vielä (ei lähellekkään) joten nämä töppöset on tosi käteviä. Ruskeat ja vaaleanpunaiset myös tahtoisin, mutta ei tunnu mistään löytyvän.
Olisin muutakin halunnut katsella liikkeestä, mutta kun se on niin älyttömän pieni ja ahdas...ja kun kaikilla asiakkailla on vielä rattaat, voitte vaan kuvitella miten tukossa koko kauppa on.

2 kommenttia:

  1. Heh, kävin kans tänään Itiksessä :D H&Mn ja Jesper juniorin kävin koluamassa.

    Meillä on kans noi Reiman valkoset töppöset :)

    VastaaPoista
  2. Hih, lapsilisä päivä taitaa olla mammojen keskuudessa suosittu shoppailu päivä ;D

    VastaaPoista