sunnuntai 24. lokakuuta 2010

+7kg

Mimin syntymästä on tosiian kulunut melkein vuosi jo, mutta mulla on edelleen 7 ylimmääräistä kiloa raskaudesta. Olen todella katelliin niille jotka ovat kuukauden päästä synnytyksestä taas samoissa mitoissa, kun ennen raskautta.
Mulla tosiaan kertyi kijola paljon. Paino siirtyi uusille kymmenille...kolmesti. Odottavan aika on pitkä, varsinkin kun odottaa yksin. Illat oli yksinäisiä, karkkipussi tais olla sillon mun paraskaveri.

Mutta nyt oon niiiin kyllästynt tähän, vähän pulleaan vartalooni. Tää ei ole mua, en tunne itseäni kotoisaksi ja hyväksi tässä kropassa. Nyt on aivan pakko päästä takas vanhoihin mittoihin!
Nyt siis saavat herkut jäädä vähemmälle ja liikuntaa lisää.
                                                                Ennen
                                                                Jälkeen
Nyt

Kokovartalo kuvia ei pahemmin ole, mutta kyllä noistakin näkee. Ensin olin pieni, sitten iso, sitten keskikokoinen. Nyt haluan olla taas pieni.
Eli tulen täällä kirjoittelemaan myös, miten tämä painon pudotus projektini etenee.

8 kommenttia:

 1. Itse olen synnyttänyt melkein 6 kuukautta sitten, raskausaikana tuli +18kg, 10kg lähti synnytyksen jälkeen...ja nyt on tullu 5kg vielä lisää.. Monta kertaa olen yrittäyt pudottaa painoa, siinä onnistumatta. Pari päivää sitte päätin, että nyt onnistun siinä..ja vielä en ole ainakaan retkahtanut :) kiinostavaa seurata myös sun projektia samalla saralla:)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sulle painon pudotukseen. Voidaanki sit kannustaa toisiamme, nyt me oikeesti onnistutaan! :D

  VastaaPoista
 3. Mulla tuli raskauskiloja sellanen 12kg. Kaikki kilot jäi sairaalaan ja nyt oon jo -7kg lähtöpainosta. Imetyksen ansiota. Mulla on kyl sen verran paljon ylipainoa, että sais kyl lähtee ihan reislusti vielä.

  Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että oot kyllä ainakin mun mielestä nätimpi nyt :)

  VastaaPoista
 4. Vau, aika hyvin! Mulla ei imetys onnistunut, se olisikin varmasti auttanut painon tiputtamisessa.

  Kiitos paljon :)<3

  VastaaPoista
 5. Oli vielä pakko kommentoida tähän, koska mulle tuli raskausaikana 28kiloa lisäpainoa! :D siis pulkannarusta lipputankoon... mutta kiloja on kyllä lähtenyt jo yli 20 ihan vaan tekemättä mitään ja nyt paino on sellanen 58kiloa,ehkä mä ton 8 tosta vielä aikanaan:)

  VastaaPoista
 6. Lohduttavaa että en ole ainoa, jolla on tullut vähän reilummin noita raskauskiloja! :D
  Mullakin on lähtenyt aika hyvin, tekemättä mitään, mutta nuo 7kg ei tunnu lähtevän sitten millään. Paino on jumittunut nyt 55kg

  VastaaPoista
 7. meidän isi(mieheni) aina sanoo, että " on sulla vähän mahaa,mut se on söpö ja sulla kuuluukin olla, koska oot äiti. " :D Eli tämän teorian mukaan kaikilla äideillä KUULUU olla vähän mahaa, no hätä! ;)

  VastaaPoista
 8. Awww ihana isi! Mulla on kyllä vähän paineita, koska parilla kaverillani (myöskin äitejä, toinen jopa kahden lapsen) on aivan täydellisen litteät vatsat! Ja ne ei edes treenaa tai mitään, niillä on vaan jotkut supergeenit, epistä! :D

  VastaaPoista