lauantai 16. lokakuuta 2010

Tänään

On koeteltu mamin hermoja jo heti aamusta. Ruoka ei millään kelpaa, kolme kertaa yritettiin syödä, pari lusikallista taisi mennä allas. Mulla on muutenkin kauhea tressi tuon syömisen suhteen, Mimi on liian laiha, neuvolassa neuvottiin jo laittaan voita tai rypsiyöljyä ruokien sekaan. No laitettu onkin, se ei vaan paljoa auta jos ei ruokaa syö. No onneksi aina ei ole näin vaikeita päiviä.
Kotona alkoi tuntua siltä että seinät kaatuu päälle, oli pakko lähteä Itikseen.
 (Kvissa päällä Baby Gap veluortunika, H&M sukkikset, Kidigap pipo ja alemmassa kuvassa minun tekemä hattu, joka ei kutenkaan päätynyt tänään käyttöön, kun ei pakkasta ollut.)

Mitään kummenpaa ei tullut shoppailtua, hiusväriä piti hankkia kun tää blondi tyvikasvu alkaa näyttää jo senverran pahalta.
Eurokankaasta fliis kankaita, vaaleanpunaista ja beigeä että saa taas pipoja väänneltyä. Meillä on tuttavaperheen tytön 1v synttärit huomenna ja meinasin tehdä hänelle lahjaksi rusetti hatun ja siihen sopivan kaulahuivin. Jep, mulla on tapana jättää asiat viimetinkaan :D Toivotaan että Mimi menee tänään ajoissa nukkamaan niin saan koko illan (ja luultavasti yönkin) ommella.
Itiksessä käytiin mäkissä vähän tankkaamassa ja sain syötettyä Mimille jopa yhden purkillisen omenasosetta JESS!
Seppälästä löytyi vyö, yhteen aivan ihanaan villakangastakkiini (jonka opiskelija kaveri on minulle tehnyt.) Takki ei enään istunut vyötärön kohdalta, mutta vyön kanssa se näytti taas hyvältä! Yritin ottaa kuvaa, mutta takki ei ollenkaan ole edukseen siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti