perjantai 29. lokakuuta 2010

Kirpparilla

Tänään tuli käytyä kirpparilla taas pitkästä aikaa. Hirveästi en mitään löytynyt, vähän Mimille vaatteita vain.

H&M maastonvihreät housut, Lindexin veluuri legginsit, tykkään näistä paljon, odottelenkin jospa näitä tulis taas Lindexille myyntiin. Niistä lökäpöksy mallisista tähti housuista en tykkää niin paljoa.
 Sitten H&M Liila body, Kinderit pipo ja Lindex ökökkä haalarit koko 56. En vaan voinut vastustaa :D Meille ei ole siis tullossa vauvaa (ainakaan lähivuosina) Nämä menikin nyt nuken päälle. Ja huomatkaan kenen oli pakko ängetä kuvaan mukaan ;DTuo nukke on mun mummoni tuonut Mimille jostain ulkomaanreissultaan (en nyt millään muista mistä.)
Paljastui pieni yllätys kun kiskoin nuken päällä olevaa haalaria pois. Lattialle tipahti pieni pussi josta löysin Mimin nimikirjaimet.Ilmeisesti mummini oli nämäkin ostanut kyseiseltä reissulta, pistänyt talteen nuken vaatteiden alle ja unohtanut sinne :D No olipas hyvä, että keksin vaihtaa nukelle vaatteet, muuten olisi nämäkin aarteet jäänyt löytämättä!Tänään tuli taas vähän siivoiltua Mimin vaatekaappia. Kaikki pieneksi käyvät vaatteet pois. Ei niitä nyt ollut paljoa sinne ehtinyt kertymäänkään, yksi pieni pino vain.
Pienistä vaatteista tulikin mieleen, että mulla odottaa edelleen se Ikean kassillinen vaatteita, jotka pitäis listata huuto.nettiin, jos joskus haluan päästä niistä eroon. Ääääh ei jaksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti