torstai 21. lokakuuta 2010

Vaatteiden säilytystä

Mimin vaatteet olivat ennen säilyksessä lipastossa. Mutta kun vanhan, rämän lipaston tilalle hankittiin uusi,piti vaatejärjestelyt miettiä uusiks. Uuteen ei millään mahtunut kaikkia vaatteita ja olisi vähän tyhmää säilyttää osaa kaapissa ja osaa lipastossa.
Raivasin siis Mimin huomeen liinavaatekaapista muuteman hyllyn tyhjäksi, jonne vaatteet ihan kivasti mahtuivat. Tuo kaappi on kyllä aivan surkea, ihan ihmeellisiä noi hyllyjen korkeudet, eikä voi edes muuttaa niitä! Murr.

Ylhäällä housut, sitten sukkikset ja yöasut, sitten paidat ja bodyt ja alinpana tunikat, t-paidat, haalarit, minihameet ja puolipotkarit vielä niiden päällä (tykkään käyttää niitä Mimillä yöllä, kun sukat se repii aina pois :D)

Henkarikaapissa on hupparit, neuleet, mekot, tunikat jne. Alkaa olemaan jo aika täyttä.


Kaapin ovessa roikkuu mitä milloinkin, nyt mekko joka on hankittu ristiäisiä varten ja mahtuu vieläkin (koko 68 :D)Sitten eteiseen. Arkkupenkki pitää sisällään Mimin talviasusteet.Ja kaapeista on raivattu pätkä Mimin ulkovaatteille (siivosin muuten eilen ton kaapin, ei ole enään noin kaaos! :D)
Ja naulakossa roikkuu millon mitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti