perjantai 22. lokakuuta 2010

Prinsessa ja puolet valtakuntaa

Ajattelin esitellä nyt vähän Mimin huonetta.
Me asutaan kerrostalon alimmassa kerroksessa, kolme huonetta, kettiö ja liian pieni vessa. Ja kiva maaparveke joka kaipaa vähän laittamista (toimii käytännössä varastona nyt :D)
Mimillä on se isompi huone, koska mä en tarvitse muuta kun sängyn ja vaatekaapin.
Huone on vähän keskeneräinen... niinkun kaikki muukin täällä, mutta pikku hiljaa yritän saada tätä kämppää "valmiiksi."

Tälläinen on näkymä ovelta. Valkoista, vaalenapunaista ja beigeä. Tuo tuolin rötiskö on aivan kamala :D Olen yrittänyt naamioida sitä vähän tolla kankaalla (pussilakanalla :D) Sen tilalle on tulossa kyllä ihan kunnollisen lepotuoli, mutta sopivanlaista ja sopivan hintasta ei ole tullut vastaan :/ Ja sitten haluasin tuon pöydän ja tuolin takana olevaan seinään jonkun hyllyn, seinät näyttää muuten niin alastomilta :D


Kalustekauppa.comista tilattu lipasto. Pitää sisällään nyt ne liinaveetteet.
Hyllyn päällä on aaltomalja jossa on tutit, mistä on pienet tytöt tehty -kyltti ja Pentikin pupu.
ÄP laatikko, joka on tuunattu lelulaatikoksi. Huomatkaa että T:stä on lähtenyt jo pala, parempiin suihin :D
Kifarri on viimevuoden joululahja. Tätä halitaan paljon ja Mimi on nimennyt sen Paapaksi :)<3
Hiiri naulakot, on tuon lelulaatikon yläpuolella. Niissä roikkuu nyt kummilusikka, nomination ja ihanat pinkit söpöily kengät.
Pinnasänky on Stokkalta (en muista nyt merkkiä.) Pinnasuoja vähän rytyssä. En oikeastaan enään edes yritä oikoa sitä, koska se on taas hetken kuluttua samannäköinen. Mobiili on kanssa Stokkalta. Tästä ollaan tykätty paljon! Aluksi surin, kun ei ollut varaa ostaa sellasta pattereilla toimivaa, kaukosäätimillä käytettävää joka soittaa kaikkia hienouksia. Ei sureta enään. Tämä "vanhanaikainen" on aivan ihana :)
Sopivia verhoja oli mahdotonta löytää. Eurokankaasta löysin onneksi tuon kivan kankaan, josta ompelin verhot. Nurkassa yhdistelmävaunut, jotka eivät ole nyt käytössä. Noitten vaunujen paikalle haluisin Ikeasta sellasen pinen hyllykön (johon voisi laittaa leluja.)


Ja sitten vielä lamppu. Tuo ei valaise juuri yhtään, mutta on ihan söpö. Sydämmet on itse lisätty siihen roikkumaan. Lamppu on Anttilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti