maanantai 18. lokakuuta 2010

Lidl on halpa :D

Tänään oltiin ajoissa liikenteessä, kello 9.30 oltiin jo ulkona asunnosta (se on meille erittäin hyvä suoritus.)
Oon parina viimepäivänä palellut tuolla ulkona, niin päätin laittaa kerrankin kunnolla päälle. No eipä siellä tietenkään  tänään ollut kylmä! Hyvä minä. Siinä sitten auringon paisteessa, ylipukeutuneena matka jatkui Lidliin.
Tarkoitus oli hakea tämä. Korva/otsa -kuumemittari. Tällästä oli tarkoitus toivoa joulupukilta, mutta koska tämä oli niin halpa nyt, niin pakko oli ostaa, hinta 12,99€.
Mulla on ollut uskomattoman huonotuuri aina kuumemittareiden kanssa. Meille on 4 kuumemittaria. Yksi apteekista ostettu tuttikuumemittari. Ei toimi meillä, kun Mimi ei pahemmin tuttia syö, varsinkaan tuollaista vähän oudon mallista. Meillä on myös tuttikuumemittari nro. 2. Se on lahjaksi saatu, täys turhake sekin :D
Sitten löytyy stockmannilta ostettu, vauvoille tarkoitettu sellanen perinteinen kuumemittari. Joo ei toimi. Antaa aina ihan ihmeellisiä tuloksia. Esim. kerran kun Mimillä kuumetta jotain 38 astetta, mittari näyttää 35.
Sitten vielä yksi. Sellanen vanha, perinteinen kuumittari. Se jopa toimii! Mutta vähän hankala noin pikkusen kanssa, kun pitää kainalossa pitää melkein minuutti.
Eli mun tuurilla tänän uuden mittarin kanssa tulee myös ongelmia. Vähän sitä jo tutkiskelin. Ehkä vähän liikaa toimintoja. Näkee mm. päivämäärän ja kellon ajan :D Ihme että ei kalenteria, johon voi laittaa omia muistiinpanoja.

Jotain muutakin tarttua kaupasta mukaan. kolmen paidan setti ja kahdet sukkikset. Joo ei oltais tarvittu. Nämä on sopivat ehkä vuoden päästä (jos sillonkaan) Mutta kun oli halvat! Paidat yhteensä 5,99€ ja sukkikset 2,45€ kappale.

Tuo harmaa paita on aivan ihana! Nuo muut vähän blää, mutta ihan passeleita arkipaitoja (sitten kun ne on vihdoin sopivia.) Sukkikset oli aivan ihania! vaaleanpunaista, ruskeaa ja vielä kauris. Oli myös paksut ja laadukkaan tuntuiset. Tykkään :)


Mimillä tänään aikamoiset söpöstely vetimet päällä. KappAhal cupcake tunika, H&M body ja sukkikset.

2 kommenttia:

  1. Me ostettiin lidlistä kans toi kuumemittari, mutta on musta aika huono. Näyttää aina eri astetta eri kohdasta, kun mittaa (esim. otsasta kun ottaa).

    VastaaPoista
  2. Joo vähän kyllä tulokset heittelee, mutta mä silti luulen että tää on paras mittari mitä meillä on :D

    VastaaPoista