maanantai 20. helmikuuta 2012

Vaatteita ja Aatteita

Vihdonkin täällä ollaan terveistä, tai no mitä nyt vähän nokka vuotaa meillä kummallikin. Mutta tarpeeksi terveitä, että voidaan ja jaksetaan tehdä taas kaikkea. 
Aamulla oltiin menossa avoimeenpäiväkotiin, mutta sitä ei ollutkaan tänään. Mimi parka oli tosi pettynyt ja vetäisi pienet itkupotkuraivarit siinä sitten :)

Eilen oli ihan hullu lumimyrsky ja tänään on taas ollu niin kaunis ilma! 

Lunta on tullut ihan kamalasti, kyllä käy ihan urheilusta kun yrittää lykkiä rattaita tuossa lumisohjossa! Hauskaa on myös kun huomaa, että kävelykatu josta olit ajatellut mennä onkin kadonnut täysin lumen alle.
Kun tyttö oli päikkäreillä, minä aloitin yhden vaate projektin.


Kävin läpi Mimin vauva vaatteita, niitä rakkaita joita pitää säilyttää.
 Niitä vaan on kertynyt melkoinen määrä. Eikä näidän säilyttämiseen ole mitään järkevää syytä. Toki muuteman ihanan haluaa säilyttää ihan muistoksi. Ja sitten jos joskus tulee lisää vauvoja niin voi  uusiokäyttää. Mutta kun niitä vauvoja ei näillä näkyminen lähi vuosina tule. Ja sitten jos joskus tulee kuinka todennäköistä, että nämä vaatteet enään miellyttäisi silmää?
Siksi pakotin itseni karsimaan tätä kokoelmaa. 


Mutta kun se on niin vaikeaa! Jokaiseen vaatteeseen liittyy muistoja. 
Haikein mielin sain kasattua pienen pinon vaatteita, jotka lähtevät eteenpäin.
*Nyyyh*

Samalla kuvasin myös jotain meidän ihania vauva-vaatteita. Kuvista niiden ihanuus ei pääsi välittymään niin hyvin, koska kuvista ei saa käsitystä miten pieniä ne vaatteet oikeasti on! Miten tuo iso riiviö on joskus voinut olla niin pieni?

Mekko joka on ollut päällä ristiäissä ja 1v. synttäreillä :)
Ensimmäiset vauvan vaatteet mitä ostin Mimille.
Takki joka on niin pieni, että sen voisi pukea vaikka nukelle ja meidän lempi mekko.

Olen joskus aikaisemmin esitellyt näitä vauva-ajan vaatteita täällä. Mutta kun niitä on vaan niin ihana hypistellä ja muistella niitä vauva-aikoja<3

Mini-Mimi<3

3 kommenttia:

  1. niin on ihania ♥ ja todellakin on vaikea luopua noista vauvavaatteista... ;)

    VastaaPoista
  2. Mä hullu olen luopunut suurinpiiretein kaikista vauvanvaatteista. Toisaalta onneksi niistä on bloggailun myötä paljon kuvia:) Suloisia vaatteita teillä on ollut ja on kyllä valloittava pikku Mimi molemmissa kuvissa <3

    VastaaPoista
  3. Minä olen kylmästi luopunut suunnilleen kaikista vaatteista. Ei neljältä pysty säilömään, hukkuisi vaatteisiin. Mutta muistona on kuvat. Silti on aina yhtä vaikeaa luopua vaatteista, kiinnyn niihin hurjasti. Kaikkiin liittyy tunnelmia ja tilanteita ♥

    VastaaPoista