lauantai 11. helmikuuta 2012

Kade

Tuo isompi muru lähti eilen jääkiekko/ryyppy reissulle Ruotsiin. Ja mä olen niiiiin kateellinen. Vaikka en jääkiekosta välitä, eikä ryyppääminenkään kuulu niihin lempipuuhiini. Mä olen vaan niin loman tarpeessa, että se on oikeestaan ihan sama, kunhan pääsisi vain jonnekkin tuulettumaan.
Se on muuten aina yhtä mukavaa, kun muru lähtee jonnekkin juhlimaan. Siitä ei varmasti kuulu koko reissun aikana mitään! Vaikka nytkin pyysin, että soita sitten. Niin ei. Enkä mä halua olla sellanen tyttöystävä joka olisi kokoaika soittamassa perään :D
Ai niin, tulihan siltä yks puhelu vähän lähdön jälkeen: "Mun lompakossa on se vihreä luottokortti, sen pin koodi on ****"
Näin meillä osoitetaan rakkautta? :D

Olen tässä  pari päivää hoivannut Mimi rassua. Sillä kun on nyt kuumetta ja yskää. Taas.
Itsellänikin on jotenkin niin nuutunut olo, kun ei voi mennä edes ulos kävelylle. On vain kiinni tuossa pikku potilaassa lähes 24/7. Nyt kun tyttö on nukkunut pitkin päivää, ei se millään malttaisi käydä edes yöunille.
Oon vähän poikki.

Onhan siitä aikaakin kun viimeksi olin vapaalla. Oikeastaan en edes muista millon viimeksi olin vapaalla? Se taisi olla sillon alkutalvesta kun olin katsomassa sitä Kumman kaa esitystä.
Tässä kuun lopussa olisi ihanaa jos saisi yhden vapaapäivän. Sekin on aika sama mitä sillon tekisi, kunhan ei tarvitse passata ketään. 

Loppuun vielä ihana, kesäinen piristys kuva<3

6 kommenttia:

 1. Mun blogissa olisi teille aika hauska haaste :)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista pikku neidille ja toivottavasti äitikin saa levätä! Aada on ruvennut heräämään täällä taas klo 5 aamulla, nukkuu öisin vaan 8,5 tuntia, hoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tässä nyt ollaan 3 päivää sairasteltu, oon erittäin toiveikkailla mielin, että huomena ollaan jo paranemaan päin :)
   Huh, eipä ole sullakaan nyt helppoa :/ Onneksi noi nukkuma-ajatkin muuttaa kausittain, jaksamisia :) Meilläkin on kausia jolloin herätään 5-6 aikoihin aamulla, mutta nyt se on venynyt jo 7-8 joka on musta aika hyvä :)

   Poista
 3. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin!

  Johanna

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kyllä täällä jo pikku hiljaa mennään parempaan päin. Paitsi tuo tytön yskä on edelleen aika inhottava :<

  VastaaPoista