keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Mikä on normaalia?

Meidänkin tämän talven haalari on alkanut oudosti kulumaan. Haara-saumoissa on kummalikin puolella n.3cm matkalta kulumaa (teippausten kohdalta?)

Kuluma on livenä paljon pahemman näköinen, surkea kamerani ei vain tahtonut ikuistaa sitä >:(
Lisäksi toisen polven kohdalla on sellaisia koholla olevia viiruja muutema.

Minun mielestäni 130€ haalari, jolle luvataan huippu ominaisuudet kestävyydestä ei pitäisi tällästä olla. Tosin tämä on meidän ensimmäinen talvi jollon haalari joutuu todelliselle käytölle, eikä vain rattaissa istuskeluun.
Mitä mieltä ovat ne joilla on enenmän kokemusta talvihaalareista? Meneekö tämä vielä normaalin kulumisen piikkiin?


14 kommenttia:

 1. Ei mene. Normaalissa kulumisessa ei sauman kohdalta ala puku levitä. Reklamointia vaan.

  VastaaPoista
 2. Voi kun kurjaa:( Tee ilmanmuuta reklamointi, ei tuon hintaisen haalairn pidä noin hajota!

  VastaaPoista
 3. Reklamointia tottakai! Eikö ne ole noita aika hyvin korvanneetkin mitä muiden blogeista olen lukenut.

  VastaaPoista
 4. Niin siis minähän jo tein reklamaation ja vastakseksi tuli, että tuo on normaalia kulumista. Eivätkä he korvaa mitään.

  Siksi ajattelin kysyä vielä muilta mielipiteitä asiasta. Että tiedän kehtaako pistää vistiä takaisin, että ei kyllä mitään normaalia kulumista ole! :D

  VastaaPoista
 5. Reklamaatiota takaisin, että ei tosiaan ole normaalia saati sitten tuon hintaiselta haalarilta!

  VastaaPoista
 6. Minne laitoit reklamaation? Valmistajalle vai jälleenmyyjälle? Me ostimme tytölle alesta ensi talveksi asun ja tuleva talvi on ensimmäinen päiväkodissa,joten saas nähdä kuinka palasina asu on:( Harmittaa todellakin,sillä meidän viime keväinen cupcaken vk-asu ei pitänyt pätkääkään vettä,vaikka vesipilarit on samat kuin Mini a turella,joka todella laadukas.

  VastaaPoista
 7. Pistin Boozt:le, mistä olin ostanut puvun. Sieltä pistivät reklamaationi eteenpäin ("johdolle" mitä sitten tarkoittaakaan?), jossa päätös tehtiin.
  Meidänkin viimevuoden cc. vk-haalari oli vähän pettymys, tuon veden pitävyyden suhteen :<
  Vähän on mennyt maku koko cupcake/racooniin. Korkeat hinnat ja surkea laatu!

  VastaaPoista
 8. Yritä ottaa parempi kuva,lainaa vaikka ystävän kameraa ja lähetä uudelleen,selitä heille,ettei käyttökerrat vastaa kulumaa,että tyttäresi on rauhallinen liikkuja(en siis tiedä onko näin:) jne.
  Jos tämä ei auta,ota yhteyttä maahantuojaan,kysy siis täältä kaupasta,kuka se on ja sitten tarvittaessa itse cupcakeen(tai siis racooniin). Olen lukenut,että tuolla nettikaupalla on ollut aikaisemminkin hankaluuksia palautusten kanssa. Tsemppiä,äläkä vaan jätä asiaa tähän:)

  VastaaPoista
 9. Kyllä tuo on pakko saada palautettua ja rahat takas. Haalarin ei kuulu kulua saumasta tuolleen, ei vaan kuulu! Olen saanut Kappiksen puoli vuotta joka pv käytetyistä housuista rahat takas, vaikak ne on olleet ihan räjähtäneet, koska juurikin sauma on puhkikulunut ja sillain ei kuulu housun/haalarin kulua, vaan esim polevsta tai pepusta.

  Kuluttaja-asiamies viime kädessä auttaa.

  Ja karta kuin ruttoa jatkossa tuollaista kakkakauppaa, joka ei osaa ottaa asiakkana reklamaatiota vastaan oikein.

  VastaaPoista
 10. Kiitos että jaksatte kannustaa mua, tässä asiassa pitämään pintani! Pistin juuri reklamaatiota takaisinpäin. Toivotttavasti nyt paremmalla menestyksellä :)

  VastaaPoista
 11. Mites reklamaation kanssa kävi. Minä ostin tuon saman puvun nettikaupasta joka tietysti sen on tällä välin lopettanut toimintansa. meillä kangas on teippausten kohdalta ihan puhki ja nyt keskustelen maahantuojan kanssa korvauksista. He eivät kuulema voi palauttaa rahoja, se pitäisi jälleenmyyjäliikkeen (jota ei siis enää ole=( tehdä mutta jos vaatteessa on selvä valmistusvika niin voivat antaa uutta tuotetta tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain huiman 20% hyvityksen puvun hinnasta :D
   Tosi huono tuuri sulla käynyt, kun koko yritystä ei enään ole, mistä vaatisi hyvitystä :/
   Minusta ei ole normaalia, että laadukkaana ja kestävänä kaupattu puku kuluu puhki jo pari kuukauden käytön jälkeen!
   Mua niin harmittaa, että Cupcake/Racoon vaatteet on hintaansa nähden kuitenkin niin surkeita. Koska ulkönäöltään ne on niiiiiin kauniita...
   Toivottavasti saat maahantuojalta jotain hyvitystä :)

   Poista
 12. Meillä kävi samalla tavalla housujen kanssa,jotka olivat tarkoitettu ensi talveksi,mutta max.10 kerran jälkeen saumateippauskohta kulunut pahasti. Ja vielä suurempi potutus aiheutui Racoonin paidasta ja tunikoista,jotka enimmäisessä pesussa venähtivät ja kulahtivat todella pahasti:( Ja hintaahan niillä oli n.30e/kpl. Onneksi sain lähetettyä takaisin maahantuojalle ja nettikauppa sitten palautti rahat postikuluineen..

  VastaaPoista
 13. Olin jostain aikasemminkin lukenut,että Racoonin sisävaatteissa on laatu ihan kuraa :/ Kyllä varmasti potuttaa! Itsekkin olin harkinnut meillä niitä sydän paitoja kun niin kauniita ovat, mutta hyvä etten sitten ostanut. On se kyllä törkeää pyytää 30€ vaatteesta, jonka laatu on surkeampaa kun jossain H&M 5€ vaatteessa. Hyvä että rahasi takaisin ja vielä postikuluineen! :)

  VastaaPoista