keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Mimin Lempparit

Mimin lempi ulkopuuha on nyt lumileikit. Yritetään pyöritellä lumipalloja tai muuten vaan kasataan, kaivetaan ja heitellään lunta.


Lempi puuhasisällä vaihtelee. Mutta jonkin sorkin leikkiähän se aina on. Nyt koviajuttuja leikeissä on mm. keittiöleikit ja maatila dublot.


Lempi arkiasu on ME&I Sammakko tunika. Minä en tykää, tunika on liian pitkä ja näyttää yöpaidalta. Tätä käytetään lähinnä vain kotona.


Lempi kyläilyasu on varmaankin tämä Hello Kitty painotteinen asu.


Lempi kengät ovat ehdottomasti kumpparit! Näillä tallustellaan myös kotona joka päivä.


Lempi ilme.
Kunnon virnistys hymy!


Lempi musiikki.
Ti-ti nallet!


Lempi nukkuma-asento


Lempi välipala
Riisipiirakat ja päälle paljon voita ja juustoa.


Lempi ystävä
T:n tyttö, nöpö.


Lempi herkku.
Muumitikkari! Aina kun Mimi saa valita namipäivä naminsa, niin se nappaa muumitikkarin.


Lempi lelu.
Tämä oli aika vaikea! Mimillä on paljon rakkaita pupu ja nalle puhmoleluja jotka pitää saada aina mukaan sänkyyn. Mutta niillä harvemmin leikitään.
Lempi leikki lelu vaihtelee viikottain. Nyt lähipäivinä se on ollut Siili peli.


Lempiruoka.
Ranskalaiset. Ja ennen kun joku alkaa kitistä, että onpas meillä epäterveellinen ruokavalio niin ei ranskalaiset kuulu meidän ruokalistaan kun kerran tai pari kuussa. Mutta sillon kun sitä saa, niin Mimi kyllä vetää niitä kun viimeistä päivää :D


Lempi kirja on minun vanha aapinen.
Mimi osaa lukea sanat AI ja UI :D


Meillä ei ole pyörinyt DVD:t sen jälkeen kun meillä on alkanut näkyä Juniori kanava. On hirveän vaikea sanoa mikä sieltä olisi lempi piirretyt, kun tyttö pomppii riumusta tuli sieltä mitä tahansa :D Jopa mainoskatkot on mieleisiä!


Lempi eläin on HAUVAAA! 


Lempi väri. Tämäkin oli vähän vaikea. Luulen, että se voisi olla punainen? Ainakin punaiset tavarat tuntuu usein olevan mieluisia.


1 kommentti: