perjantai 28. lokakuuta 2011

Kakkospuku?

Eilen oli tarkoitus mennä katsomaan Jesper Junioriin olisiko sieltä löytynyt meille kakkoshaalaria talveksi. No eipä tietenkään löytynyt :/ Mua muutenkin ärsyttää tuo JJ:n liike, kun se on niin pieni ja täyteen ahdattu! Sinne kun menee parit rattaat niin koko myymälä on tukossa. Eipä siellä jaksa pitkään pyöriä.

Kakkos haalaria olen metsästänyt meille ties kuinka pitkään. Huuto.netissä olen ollut huutamassa meille varmaan pariakymmentä haalaria, mutta kaikki on mennyt ohisuun :D Johtuen siitä, että on ole valmis maksamaan käytetyt haalarista paljoa yli 50€. Halppismerkeistä en senkään vertaa.

Tilasin sitten H&M baby puolen ruutuhaalarin.
Alekoodin kanssa ei maksanut kun 15€!
Meille oli viimevuonna H&M toppahuosut ja ne oli ainakin hintaansa nähden tosi hyvät, toivotaan että tämäkin olisi :)) Koko tosin vähän mietityttää, jos on pinetä mitoitusta, ei mahdu pitkään Mimille.

Mutta kohta alkaa alennusmyynnit, niin yritetään sitten löytää vielä joku haalari meille, jos tarvetta on.

Löysin muuten aivan ihania kertakäyttöastioita ja muffiinivuokia Clas Ohlsonilta :D


Mimin synttärit on ensikuussa, niin pitää alkaa jo valmistautumaan ;)


Nämä kahvimukit oli niiiin söpöjä! Niihin sai ostettua myös noita "nokka-kansia" :D
Katsoisikohan ihmiset vähän pahasti, jos ottaisin tollasen mukin ulos ja siemailisin siitä aamukahvit hiekkalaatikon laidalla? :D



7 kommenttia:

  1. Ihanaa, mekin saadaan clas ohlson ensi viikolla lahteen :) Ihania juttuja olet löytänyt. Semmonne kannellinen termosmuki ois muuten ihan helmi hiekkalaatikolle :)

    Itsekin olen tuota haalaria ihaillut.. ja voisin vieläkin ostaa. Mulla ei taida alekoodia olla :(

    VastaaPoista
  2. Kannattaa mennä käymään siellä Clasussa, sieltä voi tehdä hyviä löytöjä edullisesti! :)

    -50% alennusta koodilla: 9536 :)

    VastaaPoista
  3. Meillä oli viime vuonna vielä henkkamaukan ruutuhaalari koossa 86cm. Toimi juuri niin sen verran kun pitikin, hinta-laatusuhde kohdillaan.

    http://pompannappisilma.blogspot.com/search/label/Talvi

    Tuolla se vilahteleekin. Meillä oli viime talven ihan ykköshaalarina tuo käytössä, tyttö silloin 1,5vuotias. Nyt tänä talvena vasta ekaa kertaa ostin "arvokkaan" haalarin (Cupcake), sekä toisen haalarin tarhakäyttöön (lassie). Uskon varmasti, että tekin pärjäätte tuolla haalarilla, varsinkin jos sen lisäksi vaikka jokin hienostelusetti kauppareissuja varten, niin kuin oli meilläkin ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos!! :) Laitoin haalarin tilaukseen, tota jo aikaisemminkin pähkäilin, mutta jäi sitten tilaamatta. Toimitus näköjään vasta joulukuussa...

    VastaaPoista
  5. muakin ärsyttää lasten liikkeet jotka on niin ahtaita ettei vaunujen kanssa mahdu kunnolla!! samoin ärsyttää se, että vaatekaupoissa lastenvaatteet ovat aina yläkerrassa viimeisessä nurkassa niin että vaunujen ja pienten lasten kanssa sinne on mahdollisimman vaikea päästä!!

    VastaaPoista
  6. Tosi nätti puku, meillä on ollut muutama H&M:n ulkovaate lapsilla ja ei pahaa sanottavaa, hinta-laatusuhde hyvä.
    Ja onpas nättejä astioita, pitänee itsekin käydä hakemassa :)

    VastaaPoista
  7. Inka: Se viimevuoden haalari oli tooosi nätti! Vaikka onhan tuo tämän vuosinenkin ihan nätti :)
    Kiva kuulla, että puku on ollut hintaansa nähdän hyvä!
    Meilläkin Cupcake:n haalari, mutta tarvitaan myös kakkos haalari rymyämiseen vähän huonoinmilla keleille. Myös hienostelu takki löytyy. Ehkä niillä pärjätään ;)

    Janica: Eipä mitään :) Meillekkin näyttää, että toimitus on joulukuussa, mutta joskus tulee aikaisemmin mitä noissa luvataan! :)

    Heiniboo: Varmaan kaikkia rattaiden kanssa liikkuvia ärsyttää (eli aika monia!)
    No kauppahan siinä jää vaan tappiolla, kun mammat ei mahdu shoppailemaan ne menee sitten mielummin niihin kauppoihin jossa mahtuu liikkumaan :D

    Mia: Kiitos, minäkin tykkään :))
    Nou astiat oli kyllä hurjan söpöjä ja vähän edullisempia mitä jossain tiimarissa on :)

    VastaaPoista