lauantai 15. lokakuuta 2011

jee jee 1V!

Toppakausi on nyt avuttu. Tai oikeastaan se avattiin jo eilen. 


Olen niiiiin tyytyväinen tähän meidän haalariin. 
Koko valintakin osui mielestäni nappiin, ei mikään yli-iso säkki, mutta vähän kasvuvaraa kuitenkin.
Ulkonäkö = Täydellinen.

Hiekkalaatikolla eräs nainen, ihmetteli miten raaskin pukea tytön noin arkaan väriin?
Hyvin raaskin.
Kyllähän se harmittaa jos pukuun tulee jotain likaa, joka ei lähde pesussa pois. Mutta käytettäväksihän vaatteet kuitenkin ostetaan. Kyllä meillä saa möyriä maassa, vaikka onkin herkästi likaantuvat vaatteet.
Ne on kuitenkin VAIN vaatteet.


Tänään sattui jotain TODELLA ärsyttävää!

Olimme tytön kanssa kävelyllä, matkalla kauppaan. Koko matkan ajan Mimi halusi mennä vähän omiareittejään ja oli taas vähän sellanen päivä, ettei äidin sanaa kuunnella ollenkaan.

Kaupan edessä tyttö halusi mennä eriovesta kun minkä olin jo avannut. Siinä se sitten seisoi viereisen oven edessä, kun kaupan sisältä joku oli juuri tulossa ulos! Sisäpuolelta ei pystynyt näkemään, että oven edessä seisoi tyttö. Nappasin Mimin siitä sitten nopeasti kainaloon, ennen kun olisi saanut ovesta naamaan.
Sitten vain huutova tyttö kainalossa kauppaan, mitään ei ehtinut sattua.
MUTTA,
nainen joka oli tulossa juuri siitä ovesta minkä edessä Mimi seiso tuli meidän perään huutamaan: "Älä riuhdo sitä lasta noin, tai soitan lastensuojeluviranomaisille!"

Siis häh?! Pelastin juuri lapseni saamasta ovea naamaan, ja sitten tulee joku akka, joka ei selvästikkään ollut tilaanteen tasalla ja kehtaa huutaa jotain tuollaista!
Kyllä hetken aikaa olin niiiiiin raivoissani!

Jotenkin tuntuu siltä, että koska olen nuoriäiti, jotkut olettavat etten osaa hoitaa lastani. Jos olisin 10 vuotta venhempi, ei kukaan tuntematon tulisi tuollalailla minulle sanomaan.
Minulle tämä oli ensimmäinen kerta, mutta eräs ystäväni on saanut kuunnella samanlaista p*skaa tuntemattomilta aika usein. Jos uhmaikäinen lapsi saa raivarin julkisellapaikalla, lähes aina joku tuli "neuvomaan." 

Vähän ikävää, ette nuortenäitien pitää ansaita hyvän äidin titteli, kun vanhemmat saa sen automaattisesti.


Ai niin. Blogini täytti tänään vuoden!
Kiitos kaikille ihanille lukioille<3 Tulossa on lähiaikoina jonkin sortin arvonta!

8 kommenttia:

 1. Kyllä vanhemmillekin tullaan sanomaan. Joillain on tarvetta sanoa tuntemattomille, laitapa sellainen mappi ööhön ja koita olla menemättä sen kummemmin tunteeseen=)

  VastaaPoista
 2. Kyllä minullekin sanotaan ja varsinkin katsotaan sellaisella ylimielisellä "olet paska äiti" -katseella. Ja olen huomannut sen,että pidetään parempana äitinä,jos lähtee kauppaan verkkareissa ja meikittä,kuin niinkuin itse tykkään lähteä,eli huoliteltuna ja siisteissä vaatteissa. Eilen eräässä kauppakeskuksessa,kun jalassani oli korkeat kiilakorot,piti eräs vanhempi rouva oikeutenaan arvostella kenkiäni yleisesti ja kovaan ääneen "Onpas tosi kauheat kengät,mitenköhän noilla pysyyy muka lapsen perässä". Ja varsinkin toisilta äideiltä tulee usein katseita. Ja todella en ole mikään teiniäiti,eikä tyylini herättäisi huomiota,ellei mukanani olisi rattaat:)

  VastaaPoista
 3. Mistä olet ostanut tuon pipon ja puvun? IHANAT :)

  VastaaPoista
 4. äh mua niin vituttaa kaikki ylkopuoliset arvostelijat... omalle kohdalleni ei tosin ole osunut yhtään ainutta??? ilmeisesti olen super mamma tai todella hyvä onninen ;)

  työkaverin kanssa sen sijaan ollaan otettu harvasen kerta yhteen miten niitä lapsia kasvatetaan.. mulla on suht vapaa ja sillä todella vanhollinen.... Mä en missään nimessä halua kasvattaa milliä vanhollisesti koska siitä tulee riski kun lapsi on 18 tai muuttaa pois kotoa "taivas repeää"....

  Ja kotona huoh... tarviiko edes sanoa että mun tyyli on "lepsumpi"... mm. mä en tosiaan ole valmis viemään huutavaa kiukkuavaa lasta omaan huoneeseen rauhoittumaan (lasta ei saa kiuku tilassa jättää yksin)... Mä voin vaikka tsiljoona kertaa painaa muumit pois ja milli päälle ja mä pois... kun taas toi yks olis heti repimässä johdon irti... ja mitä se lapsi siitä oppii??? Suurimmaksi osa ero taitaa tulla siitä että mä olen lähihoitaja koulutukseltani (en tee sitä työtä tosin ;) ) ja mun tapa kasvattaa perustuukin jollain tapaan kirjasta opittuun ja kokemuksella päiväkodissa hyväksi todettuun...

  VastaaPoista
 5. En tiedä olenko ennen kommentoinut sinulle, mutta nyt taidanpa sen vihdoinkin tehdä ;) Luen postauksesi aina, pidän tyylistä kertao avoimesti kaikesta. Todellakin, harmillista että jotkut ihmiset kärkkäitä puuttumaan asioihin joista ei ole käsitystä yhtään, monesti vanhemmat ihmiset tahtovat olla juuri sellaisia, haluavat päteä tai ties mitä...harmi että sä jouduit tällä kertaa hyökkäyksen uhriksi. Toisaalta huvittava tilanne kun alkaa miettiä, jos itse olisin yhtään verbaalinen suustani ( mitä siis en ole), olisin antanut tädin kuulla kunniansa :D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun postailet niin usein!:) Ja tommonen on nii ärsyttävää!! Meijän Dominic on vielä semmonen että se menee mahalleen maahan ja tulee itkupotkuraivarit hakkaa käsillä maahan yms.. arvaa vaan monesti mulle on sanottu että en osaa käsitellä lastani! KÄSITELLÄ!! että mulla meni joskus hermot nii sanoin ROUVALLE että no kokeilepas ite saada tuo tuosta ylös ilman että domi huutaa..:D Meni vähän hiljaseks ja lähti kävelemään.. Tommoset reikäpäät pilaa päivän!!
  jennika

  VastaaPoista
 7. Jarna: Mä on oon niiin tunneihminen, että väkisinkin jää kaikki tollanen vaivaamaan.
  Onneksi vain hetkeksi ;)

  Ano: Mä en voi ymmärtää tota, miten jotkut ajattelee, että jos äiti panostaa omaan ulkonäköönsä, niin lapsi jotenkin kärsis siitä?! :D Eikös se enenmänkin kerro siitä, että äiti energinen ja hyvinvoiva? Ja sehän on vaan positiivistä lapsen kannalta ;D

  Niina: Puku on Cupcake merkkiä, sitä myydään monessakin kaupassa. Omani tilasin Boozt.com:ta
  Hattu on Huuto.netistä. Alemmassa postauksessa kerronkin siitä enenmän ;)

  Jessica: Tai sitten näytät siltä, että sua ei uskolla tulla arvostelemaan ;D

  Toisten kasvatusperiaatteita, ei missään nimessä pitäisi alkaa arvostelemaan. Jokainen vanhempi varmasti tekee niin kun parhaaksi näkee. Itsekkin olen kyllä enenmän vapaan, kun vanhoillisen puolella.

  Mullahan on helppoa, kun ei tarvii kotona riidellä kasvatusperiaatteista. Asun tytön kanssa kahdestaan, onhan Timo täällä tietty usein, mutta sen kanssa ei tälläisistä asioista ole ainakaan vielä tarvinnut vääntääkättä ;D

  VastaaPoista
 8. Inka: Kiitos :) Mäkin seuraan myös sinun blogia, vaikka en ole myöskään koskaan tainnut kommentoida :D
  Harmi tosiaan, toivottavsti en toisten törmää kyseiseen tätiin.
  Mä en ehtinyt muuta sille sanoa kuin: senkun soitat :D Ehkä ihan hyvä, että lähti kiireesti pois, kun oli asinansa ilmoittanut. Mä kun olen joskus todella pahasuustani. Jälkeenpäin sitten miettii, että olipas taas kypsää käytöstä omaltakin puolelta :D Mä en koskaan aloita tälläisi juttuja, mutta jatkan varmasti ja annan tuplana takaisin.

  Jennika: Kiitos :)<3 Yritän postailla aina kun vaan keksin jotain kerrottaa ja saan revittyä siihen hetken aikaa :D
  Tuollaisille ROUVILLE pitääkin sanoa suoratsanat! Kyllä me omia lapsiamme osataan käsitelle paremmin kun kukaanmuu!

  VastaaPoista