tiistai 11. lokakuuta 2011

Vaihdevuosi vaivoja

Välillä tulee sellasia hetkiä, ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa?
Näin kävi mulle apteekissa pari viikkoa sitten.

Mulla on nimittäin kauhea hiustenlähtö ongelma. Muutenkin kun on ihan luonnostaan tosi ohuet hiukset ja siihen kun vielä yhdistyy hiustenlähtö, niin ei paljoa naurata.

Kävin sitten vihdoin kysymässä apteekissa, mitä he suosittelisivat minulle.


Sitten minulle suisiteltiin VAIHDEVUOSI shampoota! :D
Niinhän se on, että nainen on parhaimmillan 20 vuotiaana, eli munkin parhaat päivät on siis jo nähty :D Mutta että jo vaihdevuosi vaivojakin? APUA :D

Apteekkari siinä vähän lohduttin "tätä käytetään, myös hormonimuutoksiin, joita voi tulla raskaudesta, älä välitä tosta 40vuotialle kohdasta"

No eihän siinä sitten mitään. Vaihdevuosi shampoon kanssa kassalla vaan.

Nyt parin viikon käytön jälkeen olen tosi tyytyväinen! Hiuksia lähtee huomattavasti vähemmän! Ei ne vielä tunnun yhtään paksummilta, mutta oon tosi toiveikkailla mielin. 
Pitää käydä ostamassa myös sarjaan kuuluva hoitoaine.Vaihdevuodet, täältä tullaan! ;D

5 kommenttia:

 1. Heh... täällä olis toinen jolta tippuu hiuksia luvattomasti vaikka mä olenkin vielä pari päivää kakskyt eli parhaimmillani ;) onneks sitä parasta ennen päiväystä ei ole kylkeen isketty niin kukaan ei tiedä varsinkin kun näyttää vähän nuoremmalta ;)

  kyllä mä olen mieheltä joskus kuullut kuinka mä vaan vanhenen silmissä... mutta onkos tolla välilä kun ei sekän siitä nuorru ja tulen joka tapauksessa lähes sen parikymmentä vuotta jäljessä, joten ihan saletisti aina se nuorempi ja freessimpi ;)

  VastaaPoista
 2. mulla on sama ongelma! Tukka lähtee ja ikää on sen. 18v! Oliko toi kallista? Kuinka usein täytyy käyttää?

  VastaaPoista
 3. Jessica: Ei meillä vielä hätää ole, vieläpä kun ollaan niin hyvinsäilyneitä :DD
  Sulla on käyny hyvä tuuri, ei tosiian tarvitse sitä vanhenemista niin paljoa murehtia kun mies on aina "vähän" vanhempi ;D

  Tepsu: Maksoi 15€, shampoosta se on musta aika paljon, mutta jos se pelastaa mut kaljuuntumiselta niin hinta ei ole ollenkaan paha! :D Ohjeissa ei ollut mainintaa kuinka usein pitäisi käyttää, mutta ite käytän aina kun on tarvetta pestä hiukset, eli 2-3 päivän välein.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys,

  Etsin Googlen kautta terveys aiheisia sivustoja ja blogeja ja päädyin sivuillesi. Omat sivuni käsittelevät hyvin samanlaisia aiheita ja kysyisinkin, että kiinnostaisiko sinua vaihtaa linkki? Linkkivaihdon kautta saisimme molemmat lisää kävijöitä sivuillemme.

  Vastineeksi voi tarjota sinulle linkin jollekin useista sivuistamme ja annan sinulle mielelläni lisätietoja sähköpostitse sivuista joille voin tarjota sinulle linkin.

  Kiitoksia ajastasi!
  Yhteistyö terveisin,
  Kalle(SEO.Finland at. gmail.com)

  VastaaPoista