torstai 7. huhtikuuta 2011

Sekalainen selitys

Pari viikkoa sitten aloin syömään B-vitamiinia (Multi-B Stong) koska kärsin halkeilevista ja kipeistä suunpielistä. Vitamiineista oli selvästi apua, jo parin päivän päästä suupielet parani.
Olen myös huomannut muitakin muutoksia. Hiukseni ja ihoni on paljon paremmassa kunnossa ja mikä ihmeellisintä, kantapääni (jotka oli kuivat ja halkeilevat) ovat nyt ihan pehmoiset. Mahtavaa!Tänään mentiin taas Tikkurilaan, äippä kaffilaan. Ennen sitä oli tapaaminen, kun myin huutonetin kautta ison kasan mimin vaatteitteita ja ostaja halusi noutaa paketin.
Tuo äippä kaffila on samassa rakennuksessa, jossa järjestetään sellaista paja toimintaa. Siellä oli jotkut avoimet ovet. Käytiin kuuntelemassa, joku räp esitys. Mimi tais tykätä, katteli ja kuunteli tarkkaan ;D

Sitten siellä mamma kahvilan puolella tehtiin vähän pääsiäs askartelua, istutettiin ruohot ja  tehtiin kortteja. Oli taas niin mukavaa. Korteista tuli kyllä melko rumia...mutta ajatus on tärkein? :D


Kahvilan jälkeen mentiin heseen syömään. Sain kokista jossa ei ollut hiilihappoja ja se maistui lähinnä vedelle. Valitin siitä ja sain toisen mukillisen samanlaista paskaa! :D Annoin asian sitten olla, kävi sääliksi niitä raukkoja, kauhee kiire ja oli vielä harjoittelijoita.

Tikkurilan kauppakeskuksessa on aivan ihana, pikkuinen sisustusliike (jonka nimeä, en koskaan muista katsoa.) Ostin sieltä tuollaiset söpöt pääsiäis puput.


 Viime yönä näin unta, että meillä kotona syttyi tulipalo, mutta sammutin sen sammutuspeitolla. Olin unohtanut koko unen, mutta kun tänään siivosin kaappeja, että arvaakkaan mitä löysin? Niin, sen sammutuspeiton! Tuli sellanen deja vu fiilis! Ja se summutuspeitto oli pakko ripustaa seinälle, oli niiin sellanen olo, että tällä tulee vielä käyttöä!


No toivotaan, ettei tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti