sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä

Pääsiäinen ei näy meidän arjessa juuri ollenkaan. En tykkää pääsiäis ruoista ja niitä suklaamunia on tullut vedettyä siitä saakka, kun ne kauppoihin ilmestyi. Nyt oon saanut niistäkin tarpeeksi. Pajunkissaoksasi on keittiöissä maljassa, ruohoa kasvamassa ja pari koristetta. Siinä on meidän pääsiäinen.
Juhlitaan vaikka sitä vappua sitten enänmän :)

Eilen käytiin ostassa Mimille hiekkaleluja, niin että nyt menikin päästään aloittamaan hiekkalaatikkoilut. Olin laiska enkä jaksanut lähteä kontulaa pidemmälle niitä leluja ostamaan. Tiimarista onneksi löytyi meille kiva Kitty-setti. Onneksi tuli kysyttyä myyjältä hiekkaleluja, kun niitä ei ollut vielä esillä ollenkaan. Myyjä haki meille varastosta sitten :)


Tänään ollaan fiilistelty taas tätä ihanaa säätä! Ollaan ulkoiltu paljon, keinuttu ja tehty hiekkakakkuja.
Mikähän noita miehiä vaivaa näin keväisin? Eilen joku ihan tuntematon äijä huusi mulle "ihanaa kulta, kun kävit hakemassa jo meidän lapsen tarhasta" :'D Naureskelin yksiksesi tälle jutulle ja sitten seuraavan kulman takaa tuli pari miestä "uuuuu mamma, uuuu mamma" :DD Tänäänkin sattui yksi vastaava tapaus :D


Keinuminen on meillä vieläkin tosi kova juttu. Yhtäkään keinua ei voi ohittaa etteikö mimi huutaisi "Kiikkaaaa, tahtoo kiikkaaaa!"
Liukumäistäkin tyttö tykkäisi, mutta niitten kanssa meillä on nyt aika ikävä ongelma. Nimittäin noi kengät, joissa on kumipohja, toimii aika hyvinä jarruina, kun koitetaan laskea mäkeä alas :/ Ei tule laskemisesta yhtään mitään.

Tänään noin klo. 11 aikaan, Mimi yllätti! Se kävi omatoimisesti nukkamaan olohuoneen matolle!? Oli käynyt hakemassa tutin ja uniliinan ja siihen se sitten vain sammui :D Voi kyllä mua nauratti ja ihmetytti. Toi olohuoneen matto, kun ei ole mikään maailman mukavin nukkuma-alusta. Matto on ohut ja materiaali vähän kuttitavaa paljasta ihoavasten :/


Siinä se kuitenkin nukkui oikein makoisasti pari tuntia. Ja heräsi vieläpä tosi hyvällä tuulella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti