perjantai 1. kesäkuuta 2012

piksu juttuja

Tänään käytiin pyörähtämässä siellä Itiksessä. Minä olisin halunnut jonkin kivan mekon, sellasen joka ei ole liian juhlava arkeen, mutta kuitenkin vähän juhlavampi kun jokin ihan perus mekko :D (huomenna on luvassa vapaa ilta ja olisin halunnut jotain uutta päälle pantavaa!) No ei löytynyt. 
Lindex:tä löysin Mimille ihanan pikku myy mekon ja itselleni rintsikat (30%Alessa.) 

Hei Muumit!

Itiksen Iittalassa on muuten meneillään muuttomyynnit, eli paljon tuotteita 30-50% alessa. Itselleni nappasin yhden muumimukin, joka minulta vielä puuttui.

bomb shell ;)

Mimi harjoittelee kovaa vauhtia vaipoista luopumista. Kotona ollaan jo ilman, mutta yöllä ja ulkona käytetään edelleen vaippoja. Tavoitteena olisi, että syksyllä oltaisiin jo kokonaan luovuttu vaipoista. Näillä näkymin se varmasti onnistuu! :)
Mimi on myös tosi innoissaan isojen tyttöjen piksuista! Niitä esitellään aina ylpeänä äidille ja T:lle :D
Tänään ostettiin uudet poni piksut H&M:tä


Ai niin, meillä on viime La. lähtien ollut kirppispöytä Mellukirppiksessä! Varattiin pariksi viikoksi. Sieltä onkin hyvää vautia lähtenyt tavaraa eteenpäin ja minä olen myös hyvää vauhtia kantanut sinne lisää kamaa :D
Tänään kun käytiin siivoamassa pöytä lisäsin sinne tälläisen läjän vanhoja korujani:


Ja tässä menee äidin pikku kirppis apulainen, niin reippaana ;)


Hyvää viikonloppua kaikille :)<3

5 kommenttia:

 1. Mimi se on vaan kyllä niin söpö! Mulla olis myös hirveesti ylimääräistä tavaraa, mutta laiskuuden takia en vaan saa aikaiseks myydä niitä eteenpäin :D Haluaisin kuitenkin mahdollisimman paljon ylimääräistä tavaraa pois ennen marraskuun loppua, jolloin on muutto :)


  http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih voi kiitos :)
   Mua motivoi se raha, minkä sitten saa pallioksi, kun on jaksanut hinnoitella ja raahata niitä romuja sinne kirpparille ;)

   Hommiin vaan, niin sitten on ihanaa muuttaa, kun ei tarvitse raahata turhia roinia ja saa vähän rahaa jolla voi sitten ostaa jotain mitä oikesti tarvitsee! :)

   Poista
 2. Mimillä on niin nätisti taas päällä, ihana :)
  Hyvää loppuviikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Mimillä on taas niin ihanasti päällä :)
  Hyvää loppuviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin kyllä tykkään tuosta asusta :)) Noi kengät on ihanat, kun niissä on pohjissa sellaiset vilkkuvalot! :D

   Poista