perjantai 29. kesäkuuta 2012

H&M Ale

Tilatakko, vai eikö tilata? Kas siinä vasta kysymys.

Tein tilauksen, perun tilauksen tein taas tilauksen ja olin seuraavana päivänä menossa perumaan sitä, mutta se olikin jo lähtenyt käsittelyyn... 

Järki sanoo, et sä mitään tarvii. Mutta samalla takaraivossani joku huutaa, tietysti sä tarviit! Syksylläkin alkaa koulut ja nyt kun halvalla saa, niin kannattaa ostaa!

Jokainen tyttö tarvitsee pikku Louis vuittonin ;D

Tänään  tuli H&M paketin saapumis ilmoitus (ja kirjastolta huomautus, kun Herra Hakaraisen aakkos kirja on myöhässä.) 
Aamupäivällä lähdettiin noutamaan pakettia läheiseltä R-kioskilta.
Kun nappasin laukustani saapumisilmoutuksen niin sainkin ilokseni huomata, että olin ottanut vahingossa mukaan sen kirjaston lappusen! Kerroin tästä myyjällä, joka onneksi sanoi, ettei sitä saapumisilmoitusta edes tarvita! Riittää kun on henkkarit mukana. Huh, säästyttiin yhdeltä edestakas reissulta.

Tällästä olin tilannut:


Tämä mekko oli aivan ihana! Olisin voinut tilata tämän vaikka kaikissa eriväreissä, mutta järki voitti ;)

Nilkkapituiset, suorat housut. En ollut näistä nyt ihan vakuuttunut? Ihan OK:t, mutta ei nämä päällä tullut sellasta vau, nää on ihanat! fiilistä. Taidan kuitenkin pitää, kun olivat niin halvat ja multa puuttuu mustat siistit housut.

Näitä ei jostain syystää edes tullut, vaikka ne oltiinkin laskutettu!? Pakettiin oli kyllä mystisesti ilmestynyt joku vartalosuihke, jota en ollut tilaunnut, eikä sitä näkynyt laskutuksessa. Varmaan PIENI sekaannus?

Ihana neule, mutta ei kuitenkaan. Koko S oli hirmu iso ja paita vain roikkui päälläni. Harmi, koska muuten tämä olisi ollut aivan ihana, tulevaa syksyä ajatellen.

Pitkä perus toppi. tämä oli kaikinpuolin hyvä.

Bleiseri joku ei jostain syystä vakuuttanut mua? Ihan kiva, mutta ei tullut vaan sitä fiilistä.

eli kokonaisuudessaan aika turha tilaus, jonka olisi voinut jättää tilaamatta.


2 kommenttia:

  1. Minulla taas osu aivan oikeaan H&M:n aletilaus vaikka vähän arvelinkin, että lähteeköhän jotain takas mutta kaikki päätinkin pitää ja oli juuri sellaisia kuin ajattelinkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä sinä ;) Se palautus ja niiden lappujen täyttäminen on tylsää hommaa! Helpolla pääsee, kun kaikki ostokset osuu nappiin :)

      Poista