maanantai 18. kesäkuuta 2012

ME&I Alesta

Jes, tänään tuli vihdoinkin viesti, että ME&I paketti odottaa meitä postissa! Tein vain pienen tilauksen, Mimille yhden mekon ja itselleni leginsit :)

circus dress

Yllättäen tämä sirkus mekko oli alkanut miellyttämään mua niin paljon että se oli pakko saada. Mimi tykkäsi myös tästä kauheasti :)

slim sweatjeans 

Nämä minä halusin heti kun näin, mutta kannatti odottaa niin sai puoleenhintaan :)
Tykkään näistä tosi paljon! Ihanan pohmoiset ja mukavat ja näyttävät hyvältä päällä. Ihan täydelliset! Toivottavasti nämä olisi kestävät myös. Tilasin nimittäin H&M:tä keväällä yhdet leginsihousut ja arvatkaa mitä niille kävi :D Ne oli ollut mun päällä max. pari tuntia kun yhtä äkkiä huomasin että niiden haaroissa oli ihan valtava reikä! Hieman otti päähän, mutta samalla olin kiitollinen siitä että olin vain kotona. Pikkuisen olisi ollut noloa kulkea kylillä housissa joitten haaroissa on joku 10cm kokoinen reikä! :D
Toivotaan, että nämä kestäisi vähän paremmin.


 

Tosi tarkkoja kuvia tuli itsestäänlaikaisijalla.

uudet ihanat pöksyt :)

Sortuiko muut M&I aleihin? :)

2 kommenttia:

  1. Mitä kokoa noi housut on? Mulla on pyörähtänyt merkiltä vain yksi t-paita joka osoittautui jätiksi. Onko housut yhtä reilua mitoitusta? Tekis mieli tilata yhdet caprit, mutta epäilen että tippuu päältä. Käytän farkuissa yleensä 24/32 tai 25/32 riippuu vähän mitoituksesta... olisko meandin xs liian iso?

    VastaaPoista
  2. On reilua mitoitusta! Nuo huosut on kokoa xs, normaalisti käytän s kokoa. Ja nyt kun noita on tullut enenmän käytettyä niin ne vielä löystyy vähän käytössä, että sais olla vielä vieläkin pienenmät :D
    Eli xs koko on sulle hyvin todennäköisesti liian iso :/
    ME&I sais tulla xxs koko, kun ovat niin reilua mitoitusta!

    VastaaPoista