maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hyvä kiertää

Tänään aamusta lähdin tyttöjen kanssa liikenteeseen. Minulla oli sovittu huuto.net treffit läheisellä ostarilla. Kaikki sujui hyvin, me saatiin superihana Cecilie Westh pallomekko ja myyjä sain 6.50€


Olenkin maininnut siitä että meillä on ollut pari viikkoa kirppispöytä. Tänään jatkettiin pyötää vielä viikolla. Meillä kun tota turhaa tavaraa tuntuu olevan niiiin loputtomasti! Ja hyvin on tavarat myös mennyt kaupaksi. Nyt jänskään huomista tilitystä, paljonkohan sieltä tulee? :)) Aika edullisesti kyllä hinnoittelin tavarat, ensisijainen tarkoitus mulla kuitenkin oli päästä turhasta eroon, kaikki mikä tulee sen 50€ (pöytämaksun) jälkeen on plussaa ;)

Olen käynyt ahkerasti siivoamassa meidän kirppispöytää ja samalla tulee tietysti kierrettyä koko kirppis. Olen tehnyt siinä samalla vähän löytöjä ;)

Tänään ostin Mimille pari ihanaa minihametta:

D&J. 3€
Rakkautta ensisilmäyksellä! Ihanan tyttömäinen ja hempeä.

Sampsukka. 3.50€
Ja sitten täysin sen hempeän ja tyttömäisen vastakohta! :D Uusretro raidallinen, frootee hame. En tiedä mikä muhun iski, kun tämän ostin. Se oli vaan niin hellyyttävä, uuden pehmeä ja pirteä näky. En tiedä edes mihin yläosaan tämän yhdistäisin? Ehkä tämä on hyvä syy, ostaa jotain keltaista ;)

Mikä on teidän mielestä päivän paras ostos?
Mun on ihan mahdotonta päättää! Joko mekko tai D&J minihame :)

2 kommenttia:

  1. Toi pallomekko on tosi söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eikös vaan :)) Se on myös päällä tosi kivan näköinen ja sopivan reilu niin mahtuu pitkään.

      Poista