perjantai 27. heinäkuuta 2012

Vaate säilytystä

Mimin huoneessa on paljon kaappitilaa, on "henkarikaappi" ja sitten ihan perus vaatekaappi. Hyvin mahtuu kaikki vaatteet paikoilleen. Voi niitä aikoja, kun säilytin Mimin kaikkia vaatteita lipastossa!


Henkareilla roikkuu suurinosa vaatteista (paitsi housuut ja hameet.) Henkarikaappi on vaan paljon kätevämpi, ei tarvitseviikkailla ja näkee yhdellä silmäyksellä kaikki vaatteet.
Siellä roikkuu hupparit, neuletakit, paidat, mekot ja tunikat.

Ennen kuvien ottamista siivosin kaapin. Otin kaikki vaatteet pois kaapista ja apua! Se vaatekasa oli valtavan näköinen! Ei ne tuolleen kaapissa näytä niin hurjalta määrältä. Mutta oikesti, kun kaikki vaatteet oli lattialla läjässä, rukoilin, että T ei nyt tule katsomaan mitä mä teen. Se olis varmasti saanut pienen kohtauksen tästä vaatepaljoudesta. Siinä sitä olisi saanut taas selitellä: "Me oikeasti tarvitaan näitä kaikkia ja vähän lisääkin." :D


Viereisessä kaapissa on sukat ja piksut, hameet ja niiden takana isomman tytön vaatteita. Sitten t-paidat, niiden takana yövaatteita ja topit. Sitten sukkahousut ja ylimpänä housut.

Tuli samalla kerättyi kaapista taas pieneksi käyviä vaatteita, joita lisäilen huuto.nettiin kun ehdin (jaksan.)


Kaapin ulkopuolella, ovessa on koukku johon väkersin pinneille paikan. Pitkä pätkä satiininauhaa solmittuna koukkuun. Nerokasta :D Meillä kun oli pieni ongelma, kun aina kaikki pinnit tuppasi katoamaan. Nyt tämä uusi säilytys-systeemi on niin ylhäällä, ettei lapset pääse siihen käsiksi ja pinnit pysyy tallessa :D


Kaapinovessa roikkuu myös, yksi uusi ihanuus ;)


Ulkovaatteilla on eteisestä raivattu pieni kaapinpätkä. Nyt siellä on sadevaatteet ja välikausivaatteita.


Ja kengät on kenkätelineen ylinmässä kerroksessa. Ei mikään kaunis säilytysjärsestelmä, mutta menköön nyt jonkin ainaa :)


löysin muuten eilen Stokkalta tälläiset puiset nimikirjaimet, hyvässä alessa! En voinut vastustaa. Ajattelin näitä meidän sängynpäätyyn. Mutta saapa nähä, koska sinne päätyvät... meille on nimittäin vähän muutto haaveita. Niin ei viitsi nyt seiniin alkaa mitään porailemaan, jos se vaikka tärppäisikin ja päästäisiin kohta muuttamaan! :))

10 kommenttia:

 1. Meillä ei ole tilaa säilyttää kun vain mekot hengari kaapissa. Mun selitykset me tarvitaan näitä kaikkia ei menis läpi edes itselleni ;)
  Paljon ihanuuksia tuolla näyttää olevan!

  Mä muuten tiedän mikä tossa kaapin ovessa roikkuu ;) Millillä on sama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkareilla roikkumassa on tosi kätevää säilyttää vaatteita, harmi jos ei ole tilaa. Mutta voihan sitä aina jostaa sellaisen vaaterakin? Saisi samalla kaikki ihanuudet esille, eikä kaappeihin piiloon ;)

   Hehee, jotenkin en edes yllättynyt, että Milillä on samanlainen ;)

   Poista
  2. En ehkä halua, että kaikki näkee heti suoraan paljonko sitä vaatetta todellisuudessa on ja on sillä kaapissa 2 x 120cm tangot... mutta noh minkäs teet kun niitä ihania vaatteita on niin paljon tarjolla!

   Noh se tuli boozt:in alessa vastaan ja oli niin ihana, että päätin antaa sille uuden hyvän kodin meiltä ;)

   Poista
 2. Meilläkin on muuttohaaveita :)
  Pinnit ja pompulat säilötään monitoimirasiassa ja antoja on niin valtavasti, että niillä on ihan omat systeeminsä. Nöpön korut säilytetään lasisessa irtokarkkipurkissa, josta niitä on helppo kaivaa, samoin on toisessa samanmoisessa kukkasomisteita tukkaan. Meillä on noita hiusjuttuja "vähän" kertynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teidän haaveet muutosta toteutuu! Täällä on vähän hiljaista sillä saralla :<

   Olenkin ihallut nöpön hiusjuttuja useasti :) Meillä ei niitä mitenkään hirveästi ole. Vielä :D

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Mimille on "muutamat" kengät kertynyt ;)

  VastaaPoista
 4. Siistiä ja kaikkea tyttömäistä löytyy :) Meil ei mies ymmärrä, että lapsella pitää olla sitä ja tota. Kohta pitäs jo talvikin haalia kasaan... Ja päiväkotiin yhtä jos toista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei meilläkään mies ymmärrä! Vaikka T ei eds osallistu Mimin vaatehankintoihin, saan kyllä kuulla syyllistystä siitä miten kokoaika ostan kaikkea muka turhaa mimille :D

   Poista
 5. Pinkit hait,etsinnässä mansikkamaalle ! Möisitkö 25€:lla ,sillä täällä ei ole kuin keltaisia ja sinisiä,ja tahtoisin ehdottomasti pinkit.
  Saappaita en tarvitse muutoin syksyllä sillä pidän goretex kenkiä. Hait tulis vain käärmeitä ja mansikkamaan sahajauhopenkkejä varten !
  A.K.

  VastaaPoista