keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Minun H&M

H&M syys-mallisto oli vihdoin ilmestynyt nettiin. Mä olin niiin odottanut tätä! :))
Mutta mitään super ihanaa ei sitten oikein löytynytkään. Ainut pakko saada -juttu, oli tummansininen bambimekko. Loput ostoksistani olikin vain sellaista tarpeellista perus trikoota.

 aawww nämä on ihanat! Mietityttää vain millaistahan mitoitusta ovat? Viimeaikojen kokomusten mukaan H&H lastenvaatteet on ollut kyllä pientä mitoitusta, niin otin meille nyt kokoa 98/104. Saas nähdä hukkuuko Mimi niihin, vai osuuko koko nappiin.

Onpa kiva, kun baby puolen vaatteita on kokoon 92 saakka, eli voidaan vieläkin ostella sieltä puolelta! :D Rusetti tunika oli ihana ja edullinen.

Sitten sitä perus trikoota, ihanissa väreissä! (Näissä on muuten nyt ota 3 maksa 2 tarjous meneillään.)

 

Piksuja tarvitaan lisää, tulevalle päiväkotilaiselle.

Viimeksi jäi harmittamaan kun en ostanutkaan tätä myssy, onneksi niitä oli taas myynnissä :)

Itselleni  tilasin vain pari yläosaa.


Mitäs muut on löytänyt H&M syys-mallistosta? :)

PS. Onpas taas tullut ostospainotteisia postaksia :s Ei vain ole ollut viimeaikoina inspiraatiota mistä kirjoittaisin. Jos jollakin on jotain toivomuksia mistä postaisin saa ehdottaa!

Uuden paidan, onnellinen omistaja.

9 kommenttia:

 1. Bambimekko on ihana, mutta Nöpö ei halua tummansinisiä vaatteita :( Juuri myyn kirpun puolella meidän tummansinisiä (ja vähän muutakin) pois, nyyh. En halua kuitenkana pakottaa tyttöä pukemaan äidin maun mukaan, vaan saa valita mielestään päälle, kunhan on asianmukaista muuten.

  Meilläkin on tuo MOlon pupupaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä niin odotan tuota vaihetta, kun äidin valitsemat vaatteet ei enään kelpaa! :D Tähän mennessä olen päässy kyllä helpolla, mutta päivä päivältä huomaa, että mimillä yhä selkeämpä mielipide siitä mistä vaatteista tykkää ja mistä ei.

   Molon pupupaita on aivan ihana :)

   Poista
 2. Mä en löytänyt h&m:n nettikaupasta ainakaan yhtään sisävaatetta minkä olisin meille halunnut. kids home puolella tosin mopo karkas ;) Toi bambimekko on kyllä niin mimin näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kids home mallisto oli kyllä ihana! Tälläkertaa en tilannut vielä mitään, vaikka sieltä löysinkin muuteman jutun, jotka meille tahtoisin. Jään odottamaan kuitenkin jotain aleja/alekoodeja.
   Mäkin niin pystyn kuvittelemaan Mimin tuossa bambimekossa, sopii kun nenä päähän :D<3

   Poista
 3. Mä innolla odotin kans ja jouduin vähän pettymään.. ei hirveesti ollu mitään mun makuun. Ehkä jotain perusvaatteita tulee sitten jossain vaiheessa tilailtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pettymys tosiaan oli :/ Mutta toivotaan että sinne vielä tulisi syksyn/talven mittaan jotain ihania uutuuksia :)) Ja kyllähän niitä perusvaatteitakin aina tarvitsee.

   Poista
 4. Munkin mielestä viime syksyn mallisto olis onnistuneempi. Olisi kiva, jos postaisit Mimin vaatesäilytyksestä ja myös Timon kuva olisi mukava nähdä ;) Tai ehkä olet juuri tietoisesti jättänyt sen julkaisematta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!
   Kiitos ideasta, lupaan toteutella Mimin vaatesäilytys postauksen. Olen joskus aikaisemmink kirjoittanut siitä, mutta onhan tosta varmaan vuosi ainakin aikaa.
   Timon kuvaa olen ihan tietoisesti piilotellut. Mutta pitää kysyllä äijältä mitä mieltä hän siitä olisi, jos sen julkaisisi täällä :))

   Poista
 5. Ihania vaatteita! Ja vitsi kun tyttölapsille on niin paljon kaikkea ihanaa vaatetta toisin kuin pojille :/ Itse en ole viittiny edes vilkasta syksyn vaatekuvastoa joska sorrun aina tilaamaan :D mielummin ostan kaupasta itse :)

  VastaaPoista