keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Elossa ollaan!

Viimeviikon keskiviikkona kotiuduttiin meidän parin viikon Turkki lomalta. Lomaan mahtui paljon kaikkea, hyvää ja ei niin hyvää. Ainakin se oli erittäin opettavainen reissu! :D En oikein edes tiedä mistä aloittaisin?

Kuvia tuli otettua säälittävän vähän ja niitä vähiäkään ei nyt ole tähän hätään, kun olen onnistunut hukkaamaan sen johdon, jolla saa siirrettyä kuvat koneella. Kyllä se täällä jossain on! :D

No jos näin lyhyesti yritän jotain kertoa. 
Kun saavuttiin Turkkiin sää oli aika synkkä ja myrskyinen, lämpö 15c :s Mutta onneksi se olikin se reissuin kylmin päivä! Säät lämpeni kokoaika ja oli keskimäärin siinä 20-30c välillä. Kyllä jäin kaipaamaan sitä lämpöä ja aurinkoa :)

Hotelli alue oli IHANA! Joka koostui useammasta erikokeisesta rakennuksesta. Ympäristö oli niin kaunis, sellainen puistomainen. Täynnä toinen toistaan ihanenpiä kukkia ja kasveja. Paljon uima-altaita (myös sisällä.) Ruoka ja palvelu oli myös tosi hyvää. Siivoja kävi jokapäivä siivoamassa meidän hotelli huoneen, kun itse sai istua terassilla, ottaa aurinkoa ja olla vaan. Tätäkin jäin vähän kaipaamaan ;) Ja se hotellin ruoka! siis ihan uskomattomat valikoimat kaikkea herkullista. Siihen ei voinut mitenkään kyllästyä. Varsinkin se jälkiruokapyörä oli kun suoraan mun fantasioista! :'D

Turkissa oltiin tosi lapsirakkaita ja Mimi saikin paljon ihailua ja huomiota. Yllättävän hyvin kuitenkin Mimi sopeuti. Vaikka usein sain kuulla "lähdetäänkö jo äidin kotiin?" Tyttö nautti uimisesta, hiekkarannoista ja siitä, että sai jatkuvasti huomiota.

Sitten niitä, ei niin hyviä juttuja. Mimi pääsi tekemään lääkäri reissan pariinkin kertaan. Ensimmäisellä kerralla oli erittäin kova yskä ja toisella kerralla vatsatauti. Ei siis onneksi mitään vakavaa! Ja lääkäri reissuit sujui aina todella hyvin. Hotellilta tultiin aina hakemaan ja myös kuljetettiin takaisin hotellille. Palvelu oli todella hyvää, jopa parempaa kun suomessa yleensä :D 

Kaksi viikkoa tuntui ikuisuudelta. Olisin jo ensimmäisen viikonjälkeen ollut valmis lähtemään kotiin. Paikka olkoi jo vähän tökkiä. Ja vaikka tuntuu ikävältä sanoa tämä, niin myös meidän matkaseura oli todella raskas.
 Mulla meni hermot erääseen ja sen jälkeen, en osannut nauttia lomasta enään kunnolla. 
En voi sietää sitä, että joku alkaa päättämään minun puolesta Mimiä koskevia asioita. Kuvittelee, että tuntee Mimin paremmin kun minä ja alkaa arvostelemaan tapaani olla äiti! En myöskään tykkää, jos pitää jatkuvasti valittaa JOKA asiasta tai jos minun ja lapseni edessä alkavat aikuiset ihmiset riidellä oikein tosissaan! En mä halua kuunnella ja katsella sellasta, Mimistä puhumattakaan!

Mutta yritän jättää huonot muistot vähemmälle ja keskittyä niihin hyviin :) Matkaan mahtui niin paljon kaikkea ja tässä nyt oli vain pieni kertomus siitä.

Ja voi, miten ihanaa oli palata kotiin! Olin pakahtua onnesta kun näin T:n ensimmäistä kertaa loman jälkeen <3 Se näytti komeammalta kun koskaan, ai että mulla oli ikävä!

Kyllä me lähetään toistekkin reissuun, matkaseura tulee olemaan vain ihan eri ;)

On ihanaa olla taas täällä!


6 kommenttia:

 1. Minäkin olen huono lomailemaan pitkään ja viime Portugalin reissullakin mulla tuli koti-ikävä jo kolmen yön jälkeen :D

  Harmi kun Mimi on sairastellut reissussa, mutta pääasia että kaikki on nyt hyvin ja saitte hyvää hoitoa.

  Jään odottamaan kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih mullakin iski kyllä nopeasti koti-ikävä! :D

   Se oli kyllä harmillista, että loma reissulla rassukka sairasteli pariinkin kertaan. Kaikki sujui kuitenkin ihan hyvin :)

   Niitä kuvia on tosiaan harmillisen vähän, mutta esittelen niitä kyllä kun löydän sen himputin johdon! :D

   Poista
 2. Mä kuvittelin, että olit T:n kanssa, mutta taisit olla sun vanhempien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en mä missään vaiheessa tarkemmin kertonutkaan kenen kanssa me lähdettiin reissuun (paitsi yhdessä kommentissa.)

   Eikä oltu minun vanhempieni kanssa vaan, Mimin isän vanhempien! :D

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin, on sinua odotettukin juttuinesi! Kuvia minäkin odotan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos<3 Se tarvittava johto löytyi tänään! Eli varmaan tänään tulen jakamaan kanssanne muuteman kuvan :)

   Poista