maanantai 16. huhtikuuta 2012

jumissa!

Tänään olen ollut reippaana jo heti herättyäni (klo.6!!!) Minulla oli se mainitsemani haastattelu/pääsykoe/mikälie HESOTE:en. 
Huoh. 


siellä me mm. järjesteltiin sarjakuvia, jatkattiin pistepiirrustuksia ja laskettiin matikkaa. Kuullostaa niin  helpolta, mutta siihen lisäksi pieni jännitys ja rajoitettuaika, niin heti tuli vähän lisää paineita!

Ainakin laskutehtävät meni niin päin persettä, että ihan hävettää! Mun laskupää ei ole ollut käytössä ööö, kolmeen vuoteen? Olin niin jumissa! Asiaahan ei yhtään helpota se, että tiesin, että nää on ihan helppoja, nää osaa kymmenen vuotiaskin laskea. Mutta kun en vaan osannut, tunsin itteni niin tyhmäksi! Jos pääsyä ei kouluun tule, niin olen ihan varma, että se tyssäsi noihin laskutehtäviin.
Pakko alkaa laskemaan, että ei ihan tyhmäksi muuttuisi! ;)

Haahtattelu osiot meni mielestäni hyvin :) Hassua, kun jotkut tuli psykologin haastattelusta pois ja kertoi, että oli ihan KAMALAA!. Minä menin sinne hymyissä suin ja poistuin hymyissä suin. Ei ollut yhtään paha.

Pääsykokeissa oli paljon porukkaa, laidasta laitaan. Paljon oli kyllä mukavia ihmisiä, joittenka kanssa oli kiva jutella odotellessa omaa vuoroa. Mä niin haluun opiskelemaan!


Tänään ilalla meillä oli T:n kanssa melko koominen hetki :D Istuttiin olohuoneen sohvalla, kummalakin oli läppärit sylissä. T opetti minulle Spotify:n käyttöä.
Siine me sitten istuskeltiin vierekkän, kateltiin toisiamme koneista ja vaihdettiin kuulumisia kirjoittelemalla toisillemme Spotify:n välityksellä! Tähänkö tää on jo mennyt? :D

Huomenna pitää mennä tekemään viimehetken hankintoja, sille me tosiaan lähdetään matkalla keskiviikkona ja joudutaan heräämään jo ennen klo. 4 (aamulla!!!) Voi olla etten nuku yhtään :)

NYT Unia<3

3 kommenttia:

 1. Toivotaan, että muut osiot kun laskut menivät hyvin ja pääsisit kouluun!

  Hyvää matkaa! Nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Haet vaan sit uudelleen, jos et nyt pääse ja sillä aikaa kertaat matikkaa.

  Mulla on mielestäni ollut surkea matikkapää, mutta ihme kyllä koulussa olen saanut kaikki tentit läpi (niissähän ei saa olla YHTÄÄN virhettä, ei edes pienen pientä). Ja koluvuosista sentään oli aikaa 20v ennekuin tuonne menin!

  VastaaPoista
 3. Pakko vaan kommentoida, että blogisi on ihana ja olen lukenut sitä jo jonkun aikaa. Nauttikaa reissusta! :)

  VastaaPoista