maanantai 21. toukokuuta 2012

Iso tyttö ja pieni poika

Meillä oli viikonloppuna hoidossa T:n siskon nuorin poika, 1v 4kk ikäinen Ami<3 
Mä ihan yllätyin miten helposti kaikki sujuikaan. Kun on kaksi aikuista, niin se lastenhoito sujuu niiiin helposti! Tai siis kun muisten millaista oli hoitaa Mimi kun hän oli reilun vuoden. Vaikka Mimi onkin aina ollut "helppo" niin silti se välillä on ollut vähän raskasta. Ja nyt taas kun oli 2 pientä lasta ja 2 aikuista, ei tuntunut yhtään raskaalta.
Onhan siinä tietysti omat vaikeutensa kun on toisen pieni lapsi hoidossa. Ei aina ymmärrä mitä se pieni tahtoo tai mikä on hätänyt kun itkee. Omaa osasi tulkita paljon helpommin :D

Viikonloppu meni tosi nopeasti. Ja Mimi suhtauti hyvin Amin vierailuun, ei ole ollenkaan mustasukkaista tyyppiä ;) Ja sitten meidän iso tyttö antoi Amin laina omaa pinnasänkyään ja nukkui itse isojen tyttöjen sängyssä :)<3

Jotkuthan siirtää jo alle vuoden ikäisiäkin pois pinnasännystä, mutta meillä ei tosiaan pidetä kiirettä tämän suhteen, ja miksi pitäisikään? Sehän ei mitenkään vaikuta lapsen kasvuun ja kehitykseen, millaisessa sängyssä nukkuu! :D Jos meidän 2,5v vuotias nukkuu tyytyväisenä pinnäsängyssä niin saa mun puolesta nukkuakkin :)

Hyvinhän Mimi nukkui isossa sängyssäkin, ei hypellyt siltä pois. Mutta toisena yönä tippui! Olin tuohon väliaukkoon rakentanut kirjoista ja tyynyistä esteen, mutta tyttö oli ne heitellyt pois ja aamu kuuden aikaan heräsin kauheaan huutoon! Minä havahduin huutoon sekunnin murto-osassa, pomppasin pystyyn sängystä ja sanoin ääneen "Nyt se Mimi tippui!" Mitään vakavempaa ei kuitenkaan sattanut, taisi enenmän säikästää, kun satuttaa itsensä.

Minulla on muuten "vihdoinkin" alkanut allergiat! Ei sillä että olisin mitenkään niitä odattanut, ihmetellyt vaan, että onse kumma kun nyt on niin pahat siitepölyt ja mulla ei mitään oireita ole ollut vaikka normaalisti niitä kyllä tulee! Allergian viivästymiseen saattoi vaikuttaa se meidän parin viikon Turkinmatka, juuri niihinaikoihin kun siitepölyt alkoi olla runsaita.
Mutta nyt nokka vuotaa, silmiä kirvelee, päätäsärkee ja muutenkin yleisvoitin on aika p*ska, jos nyt suoraan sanotaan! Mutta elämä on. Nautin silti hurjan paljon, kun kesä tekee kunnolla tuloaan. Tästä päivästä tulee varmasti ihana ja aurinko paistaa :))Aamusta oltiin puistoilemassa. Kerho jätettiin väliin, kun en tiedä onko Mimillä vähän flunssaa vai onko vain allergiaa kun se nenävuotaa ja aivastelee.
Jo aamulla oli lämmintä, mutta meidän puisto oli vähän varjoisa, niin sai kuitenkin pitää hupparia päällä.


Tälläviikolla meillä olisi tarkoituksena varata kirppispöytä. Alkaa tämä tavara määrä tulla jo korvista ulos! Meillä olis lähdössä kiertoon kaikkea mahdollista: Mimin vaatteita, minun vaatteita, sisustus tavaraa, vauvatavaraa T:n vaatteita ja jotain tavaroita.

Odotan innolla, että saa vaihdettua roinat rahoiksi! :D

2 kommenttia: