maanantai 5. joulukuuta 2011

5.

Varsin mainio päivä takana!
Tänään T:llä oli vapaapäivä, joten me lähdettiin vähän ostoksille. On harvinaista, että saan raahattua tuon miehen mukaan kaupoille, shoppailu ei nimittäin ole sen lempipuuhia :) Hauskaa meillä kuitenkin oli!
Joululahjojen lisäksi tuli ostettua muutakin kivaa:

Rakastan kaiken maailman bambi juttuja, joten en pystynyt vastustamaan tätä söpöä kaveria. Mimikin tykkäsi siitä vähän liikaa ja hups... se hajosi! Pysyykö muilla joulukoriisteet kiltisti paikoillaan vai lähteekö ne mukaan lasten leikkeihin?

Pari Greengate mukia, jotka päätyi kuivaustelineiksi tiskipöydän laidalle :D


Tiimaristi ostin lahjapaperia sekä noita pilkullisia rasioita.

Meillä oli huutava ruokalappu pula! Kaikki meidän ruokkislaput oli niin kulahtaneita. Ihmehkös tuo, kun on pari vuotta ollut kovalla käytöllä :D. Nämä Marimekon pirteät laput tuli kyllä niin tarpeeseen.

 
H&M:tä vähän vaatteita. Noita Leginsejä ostin myös tummanharmaina, ne tosin päätyi heti päälle, kun mimi kasteli housunsa vedellä.
 

NameIt sydän paita ja tyllihame. En voinut vastustaa! :)

Shoppailu reissun jälkeen mentiin käymään T:n siskolla. Mimi otti pikku päikkärit autossa ja perillä olikin taas niin pirteänä. Mimi viihtyi tosi hyvin kun oli pari poikaa leikkikaverina.

Kun saavuttiin kotiin olikin tyttö jo aika poikki ja meni nukkumaan aikasin :)

2 kommenttia:

  1. Paljonko noi Marimekon ruokalaput maksoi? Meillä on yks tollanen vihree unikko lappu ja on ihan parhaita ruokalappuja :)

    VastaaPoista
  2. Tuo 2-pac maksoi n.20€. Aika hintava, mutta vaikuttavat kyllä tosi laadukkailta ja hyvänmallisilta! :))

    VastaaPoista