lauantai 10. joulukuuta 2011

10.

Aina sanotaan, että pitää elää tässä hetkessä.
Mutta jos nyt kuitenkin mietitään vähän sitä tulevaisuutta? Tavoitteita ja haaveita.

En voisi kuvitella itseäni minään uraäitinä. Haluan tehdä mukavaa työtä, jotta saa vaihtelua arkeen ja tietysti sitä rahaa. Minulla ei mitäänkään ole tärkeää olla tosi rikas. No mistä sitten haaveilen?
Haaveilen pienestä perheestä johon kuuluisi vaikka 3-4 lasta (vai onko se sittenkin iso perhe? :D) Mies ja vaikka koirakin. Oma tilava, talo, jostakin rauhalliselta alueelta, jossa asuisi muita lapsiperheitä. Asuminen on kallista, mutta se on kuitenkin sellanen asia mihin kannattaa panostaa.
Talo, olisi viimeisenpäälle sisustettu, siisti ja kaunis.Rakastan maalaisronmanttista sisustusta. Paljon valkoista ja rustiikkisia hunekaluja ja aavistus romanttisuutta<3Haluaisin olla täydellinen vaimo. Sellainen perinteinen, joka tekee ruokaa, huolehtii lapsista ja kodista.
En haluaisi tehdä pitkää työpäivää, koska minulle on tärkeämpää viettää aikaa lastenkanssa ja huolehtia kodista. Mies voi sitten paiskia niitä töitä enenmän ;DTäydelliset naiset inspiroi mua (niin tyhmältä, kun se kuulostaakin) :D Halauisin allo samanlainen kodinhengetär kun Bree ja yhtä kaunis Gabrielle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti