maanantai 19. syyskuuta 2011

Tuulipuku mamma

Jos minun pitäisi kuvailla tyyliäni, käyttäsin VIIMEISENÄ sanaa sporttinen.
Tykkään tyttömäisistä vaatteita. Kesällä leikittelen enenmän tyyleillä ja väreillä. Syksyn tullun palaan takaisin klassiseen linjaan.

Bleiseri H&M, Huivi BURBERRY, farkkuleginsit VILA
Mutta kun päivät kylmenee ja me ulkoillaan kuitenkin aika paljon (ainakin yritetään :D)Käytännölisyys menee tyylin edelle.


Elämäni ensimmäinen sporttinen ulkoiluasu! (yläosa on fleeseä, joten ihan tuulipuvuksi ei voi sanoa) Nyt monet vanhat kaverit haukkoo henkeään, jos näkee tämän!
Näytän tyylittömältä, tasapaksulta ja tylsältä kotiäidiltä.
No ehkä se munkin silmää tottuu tähän pian.

Ostin asun tänään Lindlistä, hintaa yhteensä huimat 30€ Tosin enenpää en mistään ulkoiluvaatteista suostuisikaan maksamaankaan :D

Ja jos joku toinen tuulipuku mamma lukee tämän (siis sellainen joka tykkää oikeasti tuollaisista vaatteista) ei saa vetää hernettä nenään ;D Makuasioista on turha kiistellä, mutta niistä on kiva keskustella :D

6 kommenttia:

 1. Heh :) Mä olen oppinut tykkäämään ulkoiluvaatteista tässä vuosien varrella, mutta tykkään silti pukeutua mielummin puistoonkin farkkuihin ja siistimpään takkiin. Tänään kyllä puistossa lähes kaikki oli ulkoilupuvuissa ja oli aika vilakka ilma. Mietin mielessäni mitä kaikkea syksyyn tarvitsemme neidin kanssa, että emme palele pihalla :)

  VastaaPoista
 2. Sun tyyli tuntuu tosikivalta! Olis kiva nähdä vaihteeks kurkistus sun vaatekaappiin! Esim. lempparivaatteet ja vaatekaapin tukipilarit jne!

  VastaaPoista
 3. Janica: Joo luulen, että minäkin vielä totun näihin tuulipukuihin. Varsinkin kun ei tarvitse palella hiekkalaatikon laidalla ;>
  Multa puuttii vielä kengät, älysin että mulle ei ole YKSIÄKÄÄN kenkiä, joita voisi yhdistää ulkoiluasuun :D


  Tepsu: Kiitos :) En tosin ole panostanut omiin vaatteisiini viimeaikoina. Mutta katsotaan jos vaikka saisin jonkun postauksen tehtyä omasta vaatekaapistana. Kiitos ideasta jokatapuksessa :)

  VastaaPoista
 4. Täällä kans joka osti vihdoinkin käytännöllisen ulkoiluvaatetuksen hiekkalaatikolle ;) Usein olen saanut vähän outoja katseita astellessani hiekkalaatikolle kiilakorkokengillä :D Mua ei se haitannut, mutta nyt on tosiaan viilentynyt ilma ja musta yhtäkkiä tullu vilukissa nii oli pakko ostaa tuuliasu :D onhan tässä totuttelemista.... mutta kylmä ei ainakaan ole ollut!!:D heeii nina , asukuvia enemmän kiitos!! Oot niin ihanamamma. =)

  jennika

  VastaaPoista
 5. Ohops. Ja unohdin mainita, että ostin siis myös uudet käytänölliset kengät!!:D Biancosta ostin, on todella kivat kävellä ja on vielä nätitkin!! Kiilakorot jää tällä erää kaappiin mentäessä hiekkikselle :D

  jennika

  VastaaPoista
 6. Jennika: Välillä on pakko vaan laittaa mukavuus, tyylin edelle! :D
  Joo, mä Olen kanssa tottunut outoihin katseisiin hiekkalaatikolla :P
  Katsotaan, jos jaksaisin napata sillon tällön asukuvia itsestänikin.
  Kiitos ihana :)<3

  Mäkin tarviin käytännölliset kengät! En vaan ole mistään löytänyt, siedettävän näköisiä ja siedettävän hintaisia :<

  VastaaPoista