keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Lemppareita

Minulta pyydettiin, että tekisin postauksen minun top 5. mammablogeista. Tämä on kuitenkin tosi haastava pyyntö, koska seuraan niiiiin monia blogeja ja kaikissa niissä on jotain hyvää.

Eninten pidän blogeista, jotka eivät ole "anonyymejä" eli siis tiedän minkä näköinen ihminen siellä kirjoittelee. Tykkään myös, että lasten naamat näkyy, eikä niitä sensuroida. Niin monet hyvät blogit on siirtynyt tähän "anonyymi" tyylin, joka minua harmittaa ( vaikkakin syyn ymmärrän.)
Monet ovat myös siirtäneet bloginsa salasanan taakse ja tämäkin harmittaa suuresti!

Hyvä blogi on sellainen joka päivittyy mahdollisimman usein. Lapsiperheissa, kuitenkin kiirettä pitää, joten en odota, että joka päivä tulisi postausta. Pari kolme kertaa viikossa on hyvä.

Pidän siitä, että blogi on aito ja kirjoittajansa näköinen. On ihana lukea blogeja jotka on täynnä kauniita, viimeisen päälle stailattuja kuvia, joissa ei arjen kaaos näy. Lapset on viimeisen päälle puettuja ja kodit kauniisti sisustettuja. Niistä saan intoa ja inspiraatio.

Sitten vastapainoksi pitää lukea myös niitä blogeja joissa se "arjen kaaos" näkyy :D Joissa välillä vähän avudutaan, kun kaikki on päin p*rsettä! Niin muistan itsekkin, että aina ei vaan voi olla täydellistä (vaikka siihen tottakai pyritään :D)

Tässä tulee nyt minun lemppari mammablogit, nämä ei ole missää parhaus järjestyksessä, koska se olisi ollut liian vaikeaa :D

Tämä on juuri sitä "kaunista arkea" jota rakastan ja johon pyritään! TIEDÄN, että blogin takana on se tavallinen perheenarki, mutta mielikuva joka blogista tulee on niin ihana!
Niin kaunis perhe :)


PEACE, LOVE AND POOPDIAPERS

Tämä blogi on kirjoittajansa näköinen, persoonallisesti kaunis. Blogistä välittyy nuoren äidin iloisuus ja energia. Ja nuori herra Väinö on myös niin vastustamaton :D<3

Mietteeni mun


Tämä on ensimmäinen "mamma blogi" johon törmäsin sattumalta. Ja siitä se sitten lähtii :D
Blogi pursuaa äidin rakkautta, lempeä ja hyvää mieltä.
Miete on Mimin kanssa lähes samanikäinen, niin on kiinnostaa lukea hänen touhuistaan ja uusista taidoistaan.

TYYLISUUNTAUKSIA
Monipuolinen ja tiuhaan päivittyvä blogi.
Jarnan blogissa esitellään paljon erinlaisia lastenvaatemerkkejä, Nöpön päivänasuja ja josta saa myös hyviä egolosia vinkkejä.

Kaunis pieni elämä

Tarviiko tätä edes selittää?! :D


2 kommenttia:

  1. Kiva että olin päässyt listaasi=)

    Kaikki lempparisi ovat muuten myös omalla lukulistallani, lukuunottamatta tuota Peace&lovea, pitääkin mennä sinne vähän kurkkimaan.

    VastaaPoista
  2. Jarna: Kiva, kun jaksat pitää niin kivaa blogia ;)

    VastaaPoista