torstai 25. elokuuta 2011

Kenkuuksia

Kun Mimin kävely on alkanut edistyä, mä olen innostunut kengistä ihan uudella lailla.
Tänään käytiin itiksessä syömässä ja katselemassa tytölle jotain välikausi kenkiä. Kriteereinä vedenpitävyys ja tukeva kantapää. Kiva ulkonäkö olis plussaa.



Stokkalla tarjonta oli aika surkea. Soviteltiin Tepsut Water-resistant kenkiä. Mutta niistä oli tarjolla vain yhtä mallia ja väriä. Ne oli koko mustat ja niin monon näköiset :s Ne jäi kuitenkin harkintaan. Mentiin vielä Cittariin katsomaan millainen kenkätajonta siellä on. Ja sieltähän löytyi ihan kivat  kengät!

 Viking Gore-tex välikausi kengät.
Koko 21, vielä vähän reilut. Mutta eipä nuo ihan heti tule käyttöön ja pitää olla vähän sukka ja kasvuvaraa ;D


Ihan kiva, että kengät voi myös pestä pesukoneessa! :D
Ja olivat plussakortilla -20%

Sitten heräteostoksena mukaan tarttui tälläistä:


Tretorn kumpparit! En voinut vastustaa olivat niin söpöt ja -30% Alessa.
Siis sen takiahan mä halusin, että nuo välikausikengät pitää vettä, ettei tarvitse käyttää kumppareita. Ja sitten ostin kuitenkin sellaiset?! Voi tätä naisen logiikkaa ;D

Huuto.netistä tuli vielä tänään ostettua nämä:


Ja tämä Stokkalta:


Benetton, Disney Aristokatit<3

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kenkäostoksia!

    Meillä on syksyksi keväisen Vikingin matalavaritset goret ja loppusyksyyn nuo ihan saman korkeavartiset kuin teillä. Ne on vaan kokoa 22, nyt vielä mahtuu kasvuvarallakin, mutta en tiedä lähempänä talvea kun jalan kasvuspurtti on menossa. Ostitko minkä koon? :)
    Minusta nuo on kyllä tosi hyvät just loppusyksyn ja loskakelien kengät, meillä passas/passaa (mikäli mahtuu ellei neiti viru entistä enemmän) täysin myös talven haalareihin, Ticketin Zephyriin ja MATin vanhaan roosaan, ovat ihan samanväriset :)

    Pitää vaan toivoa että ne mahtuu, kun en jaksais uusiakaan 70 euron samanlaisia ostaa. En oo missään hetkeen nähnyt muita kivan/mätsäävän värisiä pitkävartisia goreja edes. Tuollaiset ekan kuvan gorejen kaltaiset vähän korkeampi vartiset ois tähän alkusyksyyn paremmat kuin nuo ihan matalavartiset, mut oon luvannut itelleni etten tee enää ikinä yhtään (no enpä..) turhaa kenkäostosta ja ostan vaan pakolliset (3-4 hiensotelukengät talveen on eritysitarpeelliset joo..) joten kai se on noilla mentävä sitten :)

    Mä oon Tretornin vaaleenpunasia kumppareita kuolannut jo viime keväästä mutten sit oo raaskinut ostaa kun on ollu jo kahdet. Nyt toiset on jäämässä pieneksi,en tiedä siis tarvittaisko kotiin omat niin ei tarvi pk stä kuljetella. Ei me kyllä ollakaan, kun ap ulkoilee hoidossa niin ei me illalla olla vesisateeseen lähdetty. Korkeintaan pieneen ja silloin pärjää goreillakin.. mut noi on niin herkut! Onks noi ne ihan vaaleenpunaset,tai siis ne ihan haaleenvaaleen, kun eiks noita tretornin kumppareita oo vähä tummempaakin vaaleenpuansta? Paljon noille jäi hintaa alen jälkeen.. ? Oiskohan meidänkin cittarissa... ;)

    Anteeksi kun musta kuuluu harvoin, silti ehdottomasti linjoilla aina! Aivan ihanaa että Mimi on lähtenyt kävelemään, onnea vielä ♥
    Hän on niin kaunis suloien tyttö ja tuo ed postauksessa kertomasi kymmeneen laskeminen on ihan huikeaa! Tuleeko neidistä joku matemaatikko tai ydinfyysikko ? ;D

    VastaaPoista
  2. Lumian äippä: Nuo vaaleanpunaiset, pitkävartiset on kokoa 21. Tuskin meillä tulee niin isoa kasvu spurttia, että jäisitvät pieniki liian aikaisin. Kesäkengät meillä oli nyt kokoa 19 :D

    Ihanat haalarit teillä talveksi :o<3 Meillä ei oo vielä mitään! :D (paitsi viimevuoden cupcake, joka menee EHKÄ alkutalvesta)

    Ekan kuvan Vikingit on tosiian hyvän malliset, kun on vähän tota vartta kuiteskin. Väriltään ei kyllä mätsää täydellisesti mihinkään meidän vaatteisiin. Nyt on hyvä syy, ostaa liiloja asusteita! :D

    Kumppareille tais jäädä hintaa reilu kymppi? Väri on niissä tosi ihana, sellanen vaalea vaaleanpunainen :D Siitä en tiedä onko noista muunkin värisiä vaaleanpunaisia, ekaa kertaa eilen kattelin lasten kumppareita :)

    Cittarissa oli myös jotain kesä/kevät kenkiä alessa. Olin vaan siinä vaiheessa niin poikki, etten sen tarkempaa jaksanut alkaa ale hyllyä tutkimaan, mutta jotain kivaa sieltä vois löytää jemmaan.

    Ihana kuulla, että oot ollut meidän "menossa mukana" :) Ei aina tarviikkaan (tai jaksa) jättää kommenttia.
    Kiitos<3 Jos tyttö perii isänsä matikkapään, on hyvin mahdollista, että siitä tulee joku ydinfyysikko, mutta jos perää mun pään, ei ole pienintäkään mahdollisuutta :'D

    VastaaPoista