sunnuntai 21. elokuuta 2011

Onnen muruseni

Taas on ollut vähän vaikeaa päästä tähän kirjoitus rytmiin kiinni, mutta yritän nyt alkaa skarppaamaan!
Tällä viikolla meillä on alkanut avoinpäiväkoti ja ensviikolla alkaa muskari. Ihan kiva saada arkeen taas jotain järkevää rytmiä ja tekemistä.Mimi on innostunut kävelyharjoituksistaan ja edistyy hitaasti mutta varmasti ;> Pääsääntöisesti tyttö kävelee kyllä vieläkin polviltaan.
Liikkuminen ei ole mimsulla siis vahvinta-alaa, mutta arvatkaas mitkä on? Numerot! Tyttö on innostunut laskemaan ja opettelmaan numeroita. Pari kertaa on laskenut täydellisesti 1-10! Uskomatonta, mutta totta :DMeillä on ollut taas mukava viikonloppu, kun Timo ja nöpö tule meillä yökylään. Mimi ihailee ja matkii nöpöä suunnattomasti. On niin hauska seurata miten tyttöset leikkivät (ja kinastelevat) yhdessä :D

Tämän viikonloppun hitti-juttu, oli Mimin yövalo. Se on kilpikonna joka heijastaa kattoon tähtiä. Se piti ottaa mukaan vessaan, pistää ovi ja valot kiinni ja laittaa sitten tähdet tuikkumaan vessan kattoon. Tärkeää oli myös laulaa tuiki, tuiki tähtöstä (kovaa ja korkealta)
Minä en montaa kertaa jaksanut tässä leikissä olla mukana, mutta tytöt olis jaksanut vaikka loputtomiin katella niitä tahtiä ja laulaa yhdessä :)<3

Käytiin myös pieni keskustelu siitä, sanooko nöpö minua äidiksi vai Ninaksi. Tyttö kun oli ihan oma-aloitteisesti alkanut kutsumaan minua äidiksi. Aika ihana<3 Mutta sovittiin kuitenkin että olen vain Nina. Nöpön äidinstä ei varmasti tuntuisi mukavalta, jos tytär kutsuisi toista naista äidikseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti