torstai 2. kesäkuuta 2011

Satusiivet

Eilen olin paahtua kuumuuteen ja tänään palelin kylmyydestä. Vuodenaikaan nähdän kai ihan normilämmin päivä ollut, mutta eiliseen verrattuna HURRR KYLMÄ! Ehkä vika oli myös vähän minussa, kun oli ihan pakko laittaa ne shortsit jalkaan :D

Tänään liityin Satusiivet -kirjakerhoon.
Sieltä tuli postia varmaan puolivuotta sitten, katsoin että ihan hyvältä vaikuttaa, voishan sitä liittyä.
Sitten oli kaikkea muuta häslinkiä ja se sitten vaan unohtui. 
Tänään sattumalta taas löysin sen mainoksen, kun yhtä laatikkoa siivoilin. Näpyttelin itteni niiden kotisivuille ja tällästä meille on nyt tulossa:

Muumipeikko päättää lähteä retkelle. Edessä on hauska päivä. Muumipeikko samoilee metsässä ja harppoo yli joen. Onpa Muumipeikko rohkea!Seikkaillessa aika kuluu nopeasti ja iltahämärä pääsee yllättämään. Miten Muumipeikko löytää takaisin kotiin?Riina ja Sami Kaarlan toinen kiehtovan kaunis kurkistuskirja huokuu Muumilaakson taikaa. Kirjassa on jännittäviä luukkuja, joiden alta löytyy yllätyksiä metsän täydeltä, pikku otuksista vähän isompiinkin mörköihin.
 

 

Kuten jo monet sukupolvet tietävät, pikku toukka on oikea herkkusuu ja rakastaa syömistä yli kaiken. Tässä hauskassa sorminukkekirjassa lapsi voi auttaa toukkaa nakertamaan reiän läpi omenan, päärynän, luumun, mansikan ja appelsiinin. Lopussa lukijaa odottaa iloinen yllätys!
 
 Ja sitten 5 pientä ensikirjaa ja pinottava torni.

Kaikki yhteensä 4,90

Me kuulutaan myös Vau kirjakerhoon, mutta sieltä aijon erota heti seuraavan paketin jälkeen. Aika kalliita kirjoja ja vähän huonolaatuisia. 
 
Mimi rakastaa kirjoja tosi paljon. Ehkä juuri kirjojen ansiosta tytöllä on nyt niin laaja sanavarasto?

Kuvia meidän päivästä, en nyt jostain syystä onnistu lataamaan koneelle. Kameraan tulee vaan teksti "yhteyshäiriö" :<

2 kommenttia:

 1. Mekin ollaan kuulutti vau kerhoon, mutta mua alko ärsyttää, ku kansion kulmat oli iha menny huonoks. Domi pureskeli yhessä vaiheessa kaikkea, mitä eteen sattui, ja kirjojen kulmat oli yks niistä! Nyt on ihan ruman näkösiä, kun se ruskee pahvi osa näkyy sieltä.. Sitte muutenki niin huonolaatuisia kirjoja!mm. sivuja lähteny irti. Ollaan oltu jo vähän aikaa satusiivet- kerhossa, ja oon ollu tosi tyytyväinen!:)
  Mimi on niin sulo! Heiii sustakin kuvia ja asukuvia varsinkin!:)))
  t. jennika

  VastaaPoista
 2. Meiltäkin on monet vau kirjat hajonnut :<
  Mutta hyvä, jos tuolla Satusiivessä on laadukkaampia.
  Oon vähän laiska kuvailemaan itteeni ja viimepäivinä oon ollut niin epähehkeä, ettei paljoon ole kantsinut kuvia ottaa :D
  Mutta lupaan, että niitä sillon tällön tulee.

  VastaaPoista