tiistai 28. kesäkuuta 2011

Olavaaaat!

Fysioterapiassa Mimi oli taas ihan fiiliksissä, se huone on joka lapsen unelma! Täynnä värikkäitä leluja ja muuta jännää. Siellä sai taas leikkiä ja lääkeri tarkkaili tytön liikkumisia.
Mimi oli edistynyt hienosti. Olisi jo kaikki valmeudet lähteä kävelemään, vielä pitää saada vaan vähän sitä itseluottamusta. Tukea vasten täällä vieläkin mennään, ei edes seiso ilman tukea.

Kun käytiin apteekissa Mimi oli taas tosi avulias. Olin kassalla juuri maksamassa ostoksiani, myyjä oli hetken hiljaa ja katseli mimiä. Sitten se kysyi: "Tuleeko noi Lady Vitat myös?" Mä vilkasin tyttöä ja repesin nauruun. Se oli jossain välissä kaapannut sylin täyteen Lady Vita pakkauksia :D
Jos ei tälläkertaan kuitenkaan oteta.

Hattu,legginsit,t-paita H&M, Hame Lindex.

Leikkipuistoilun jälkeen lähdettiin metsäreitin kautta kotiin, siinä toivossa jos vaikka nähtäisiin oravia. Mimi on ihan hulluna kaikkiin eläimiin!
Ja löytyihän ne oravatkin, tyttö huuteli niille "Olavaaaat, syömääääään!" :)<3


Meillä oli vain rusinoita mukana, vähän nirsoillen ne oraville maistuivat. Ihania olavia olivat kyllä, tulivat ihan lähelle hakemaan herkkuja! Ehkä me enskerralla otetaan pähkinät mukaan.3 kommenttia:

 1. Kiva että Mimin kehitys on mennyt eteenpäin. Kyllä se neiti siitä pian lähtee kävelemään ja sitten saakin äiti juosta perässä;)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa käydä korkeasaaressa (jonain viileämpänä päivänä, ettei ne vain nuku). Siellä on tosimonilla eläimillä pentuja, esim. leijonilla. Olin kummitytön kanssa siellä ja aiettä nautti! :)

  VastaaPoista
 3. Jarna: Odatan sitä jo innolla! :D Vaikka se tuokin uusia haasteita elämään, kyllä se myös helpottaa arkea monin tavoin, kun ei aina tarvitse kantaa tyttöä joka paikkaan.

  Tepsu: Jooo sinne oliskin kiva mennä! Pitää kysyä timolta, jos mentäis nelisteen sinne joku päivä:)

  VastaaPoista