maanantai 27. kesäkuuta 2011

Olen onnellinen, mitä sä luulit?

Kyllä maalla on mukavaa! Vaikka sää ei meitä suosinutkaan, reissu oli aivan ihana. Mimi vähän osoitti mieltään maiseman vaihdosta. Pari päivää se jaksoi vaatia "haluu puistoon, haluu kiikkaa, haluu tappeja (teletappeja)" Sitten hyväksyttiin kai se, ettei mökillä voi tehdä samoja juttuja kun kotona ja suurin kitinä loppui. 
Päivisin oli ihanaa leikkiä kahden pikku tytön kanssa. Leikittiin kotia ja minä kelpasin aina kotileikeissa leikki-äidiksi, tanssittiin ja kainuttiin riippukeinussa. Hauska oli myös huomata miten Timon typy uskoltaa jo kiukutella mulle, sehän on merkki luottamuksesta :)

Mimi nukkui vähän huonosti mökillä. Yhtenä yönä heräsi kolme kertaa ja yhdellä kerralla joudin olemaan sängyn vieressä ainakin tunnin, huh! Vaikka se 10min "huudattaminen" on monien mielestä jopa hyväksi, niin tuolloin se ei onnistunut, kun molemmat tytöt nukkui samassa huoneessa. Viimeisenä yönä nukuttiin kuitenkin yö heräämättä, puoli kahdeksaan asti! Se on meilläpäin jo melkein ennätys :D

Iltaisin kun työt nukkui me päästiin Timon kanssa tekemään kaikkea kivaa kahdestaan, mm. saunottiin ja pelattiin pihalla krokettia. Aika mahtavaa, ei täällä kotosalla pysty tollasta tehdä.

Kun saavuttiin kotiin, hetken oli sellanen tunne että nyt jotain puuttuu. Neljästä tulikin taas kaksi.

Lili Gaufrette paita, H&M Farkut

Juhannus vietettiin sitten kotosalla. Käytiin ystäväni luona vähän herkuttelemassa, tarjolla oli mm. vaahtokarkkijuustokakkua NAM! Lapset leikki keskenään ja aikuiset sai jutella omia juttujaan.

Esprit paita ja lindex legginsit

Yhtään onnistunutta kuvaa illasta ei ole, koska ystäväni lapset halusivat ottaa kuvia ja patterit loppuivat kamerasta :D

Sunnuntaina käytiin alennusmyynneissä. Paljoa, ei tullut ostettua. Mimille pari paitaa ja itselleni shortsit ja legginsit. Välillä mulle tulee sallaisia kausia, että shoppailu ahdistaa. Tuntuu että kaikkea on muutenkin niin paljon. Poden huonoa omatuntoa, että maailma täyttyy jätteistä ja meillä on kaapeissa monta kymmentä mekkoa, joista kaikkia ei edes käytetä. Turhamaisuuden huippu.
Sitten kun olen tarpeeksi surrut maapallon huonoa kohtaloa, se unohtuu  ja palaan kaupoista kassit täynnä vaatteita.

H&M huppari/myssy ja housut KappAhal

Huomenna aamulla taas Mimin fysioterapiaan ja nyt meen syömään terveellisen ja ravitsevan iltapalan.

Minttu, valkosuklaajuustokakku ja muki kaakaota

3 kommenttia:

 1. miksi mimi käy fysioterapiassa? Oletteko timon kanss miettineet yhteenmuuttoa?;) aiotko tehdä synnytys kertomusta?

  VastaaPoista
 2. on se suloinen tyttö<3:) olen muuten miettinyt että missä mimin biologinen isä on? Onko hän osa tytön elämää?

  VastaaPoista
 3. Ano: Siksi koska mimi on jo reilut 1,5 vuotta vanha, eikä kävele vieläkään.
  Ei ole vielä mitään yhteen muuttamista mietitty, vastahan me ollaan tunnettu jotain puoli vuotta :)
  Aijon aijon! Olen vaan joissakin asioissa niin aikaan saamaton, mutta lupaan kyllä tehtä synnytys kertomuksen! :)

  Ano: Isä elää omaa elämäänsä Helsingin keskustassa. Tapaa kyllä Mimi n. kerran viikossa, mutta lähinnä vanhempiensa pakosta. Ei sitä niin hirveästi mimin asiat kiinnosta, vaikka meillä yhteishuoltajuus onkin.

  VastaaPoista