sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Olemisen taito

Onpas ollut mukavapäivä. Aamusta mentiin käymään Itiksen kirpparilla. Mulla on taas kauhee kirppis into päällä. Ja kun aikaakin on, niin kivahan niissä on käydä kiertelemässä ja tekemässä löytöjä :)
Mimille löytyi Brion perässä vedettävä leppis lelu ja muumi soittorasia. Ai että oli taas niin onnellista tyttöä että ;)

Kirppis reissun jälkeen kotiin syömään ja nukkumaan. Mimi ei kyllä paljon mitään syönyt taaskaan. Kun tyttö kävi tyytyväisenä unille, minäkin kömmin omaan sänkyyn! Ei edes väsyttänyt, mutta kun ei vaan huvittanut tehdä mitään :D Makoilin sitten pari tuntia sängyssä, uni ei oikein tullut, vähän taisin torkuskella. Siinä oli taas hyvin aikaa miettiä kaikenlaista. Välillä on hyvä vaan olla.

Mimin herättyä alettiin lähtemään ulos. Ilma oli kirkastunut ja lämmennyt oiken kunnolla. Vaatteet vaihtoon ja shortsit ja tuubitoppi päälle. Mentiin kaverin ja hänen tyttöjen kanssa pihalle leikkimään. Siellä kuluikin hyvin pari tuntia, oli taas niin ihanaa<3

Eilen


Ja ettei taas menisi ihan lässytyksen puolella, niin pitää kertoa että yksi juttu mua kyllä taas ärsyttää.
Herra T on ollut tämän viikon työmatkoilla. Niinkuin myös edellisen viikon. Käsittääkseni myös ensiviikon.
Ei kivaa.
Matkoilla olessaan mut unehdotaan aika hyvin. Arvatkaa kunka monta kertaa se on mulle viikon aikana soitellut? Ei yhtään! Pari viestiä on tullut (kun minä olen ensin pistänyt viestin) nekin on ollut tosi romanttia "ollaan nikon kanssa just vetämässä kaljaa" 
Tiistaina Timo on vihdoin tulossa tänne. Paras olis tulla timanttien ja suuren kukkapuskan kanssa, jos ei halua kattoo mun murjottavaa naamaa!

En ole mikään maailman vaativin nainen, mutta kyllä mä VÄHÄN enenmän haluaisin huomiota!

Älä itke. Ota rusina!

5 kommenttia:

 1. Tylsää ettei kulta huomioi työmatkoilla. Varsinkin kun nainen on niin helppo kuitenkin pitää tyytyväisenä: "hyvää yötä kulta"-tekstari iltaisin, kiva tuliainen kotiin tullessa jne.

  VastaaPoista
 2. Täälkään ei ole kumppanina mikään romanttisin mies :( Saas nähä soitellaanko mulle kun mies lähtee viikoksi kertaamaan.. Muutenkin kaikki juhlapäivät yms. muistetaan aika ei-romanttisin elein :/

  VastaaPoista
 3. Jarna: Niinpä, tuon vaikeampaa se ei olisi! Voi kumpa ne miehetkin sen tajuaisi :s

  Janica: No höh, toivottavasti saat puheluja vähän enenmän kun minä :D
  Pitää vaan muistaa, että on niissä miehissä paljon hyvääkin, vaik ei ne ihan täydellisiä olekkaan ;D

  VastaaPoista
 4. MUN ex mies oli joku niiiiiiiin ei romanttinen tyyppi!:D nykyinen on toista ääripäätä. Hänellä on työmatkoja tosi usein ja työmatka on minimissään sen kaksi viikkoa. Varmaan tiedät sen tunteen, kun melkein koko ajan mietit ja ikävöit häntä! Onneks hän lähettää aina illalla viestiä itsestään ja kyselee kuulumisia tai sitten soittaa.. mutta viime työmatkalla hän yllätti!:D Hän lähetti oikein postia ja etukäteen ostettuja tuliaisia tytöllemme :D Nauratti niin paljon. Niin ihana mies<3

  lilli

  VastaaPoista
 5. lilli: Voi vitsi, sulla on käyny tuuri, kun oot tollasen romantikon löytänyt :D
  Mä en tälläkään kertaa saanut mitään tuliasia! Sain vaan kuunnella miten rankkaa oli dokata ja käydä duunissa.
  Kylle se sitten illalla kävi hakemassa jätskiä ja suklaata alepasta :D<3

  VastaaPoista