tiistai 3. huhtikuuta 2012

Pääsiäis tunnelmia

Noni, sainpas vihdoinkin aikaisekti tulla päivittämään tänne meidän pääsiäis kuulumisia! :)

Lauantaina olimme T:n ja meidän tyttöjen kanssa heti aamusta, Tikkurilan Kevätmarkkinoilla. Odotin, että tämä olisi sellanen samanlainen iso toritahatuma kun se missä viimeksi olimme, mutta ei. Tosi pienet markkinat ja lapsille ei oiken ollut mitään. Jota kyllä kovasti ihmettelin, nimittäin ihan hirveästi oli lapsiperheitä paikalla! Olisi kyllä hyvin tehnyt kauppaa, jotkut ihanat lastenvaatteet ja asusteet :) Ja salaa ideoin mielessäni, miten kiva olisi olla itse myymässä markkinoilla omia luomuksia :)

Illalla istuimme kettiönpöydän äärellä tekemässä virpomisoksia. (Jotka minä olin kovalla vaivalla poiminut rämeiköstä, koirankakkoja väistellen :D)


Sunnuntaina me lähdettiin virpomaan! Kävimme vain meidän pihassa, muuteman tutun oventakana. 
Ekan virpomiskekan jälkeen Mimi oli vähän jännittynyt ja halusi heti "sulkkuun" :) Toisen kerran aikana tyttö oli marssimassa jo ovesta sisään :D

Mimi oppi kyllä virpomislorun nopeasti, mutta tosipaikantullen ei kyllä suutansa avannut :)

Virpominen taisi olla kyllä erittäin kiva kokemus, ainakin mitä siitä jälkikäteen ollaan puhuttu "Sit, Mimi meni viipomaan ja sit Mimi sai MUNAAAA!" "Ja Timppa ja Pintzu oli mukana!!!" :)<3


Toinen oli pikku pupu ja toinen noita-neti. Ihanat!<3

3 kommenttia:

 1. Ihania pieniä virpojia :) Tää tais olla eka kerta kun timon tytön kuva täällä vilahtaa :) suloinen tyttö, mutta kysäisisin kuitenkin onhan äidiltä kysytty lupa myös, että kuvia saa julkaista täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikös vaan :)
   No itseasiassa ei ole. Hirveän vaikeita välillä nämä "uusioperhe" kuviot :s Varsinkin kun ei yhtään tunne nöpön äitiä. Miten sitäkin voisi kysyä? "T, voitko soittaa nöpön äidille kysyy onko ok, että laitan yhden kuvan mun blogiin?"

   Kun enhän mä haluisi mainostaa mun blogia nöpön äidille mitenkään, olisi hieman kiusallista jos hän tätä seurailisi :D

   Mutta jos laittaa lapsensa kuvia vaikka naamakirjaan, niin luulisi, ettei ole kovin jyrkästi sitä vastaan, että täällä on myös kuva hänen tytöstään. Ja onhan tuo kuva, vähän tollanen "naamioitu" Meikit ja huivikin päässä :)

   Poista
 2. Onpa teillä siellä ollut suloisia virpojia :)

  Johanna

  VastaaPoista