keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

14 päivää.

Odottajan aika on pitkä? No ei täällä ainakaan! Musta tämä Turkin matkan odotus on mennyt yhdessä hujauksessa, siihen on tosiaan enään 14 päivää, kun me lähdetään :o

Olen hankkinut kaikkea tarpeelisiaturhuuksia matkan varalle, mm. uimakengät ja uimavaipan Mimille :D
Luulen, että käyn myös tyhjentämässä (tilini lisäksi) apteekin, koska kaikkeen pitää varautua! :D

En hirveästi viitsi mitään suuria dotuksia asettaa lomalle, ettei sitten tarvitsisi pettyä. Kun lähtee makaan 2 vuotiaan kanssa, niin se on varma, ettei mikään ole varmaa. Mutta jos jotain saa toivoa, niin kaunista säätä ja että kaikki pysyisi terveinä! Haluasin vain mahdollisimman paljon löhöillä uima-altaalla, syödä hyvin ja tietty vähän shoppailla ;)

Meillä on aivan ihana 4,5 tähden hotelli, kaikilla herkuilla. Joten luulisi viihtyvän! T lupasi mulle läppärin lainaksi vielä, miten olisinkään pärjännyt 2 viikkioa ilman konetta?!

Ja sitten kun tullaan takaisin Suomeen, niin onkin heti vappu!   Välillä se elämä on yhtä juhlaa ;)


Ennen lomaa, minulla on vielä yksi toinenkin kiva juttu. Nimittäin pääsykoe HESOTE:en!
Okei, pääsykokeet ei voi olla koskaan kivoja, mutta se, että pääsisi opiskelemaan olisi mahtavaa! Ja tottakai minä lähden sisällä asteella, että pääsen tietysti kouluun sisään ;) 



Odotan myös, että päästään jatkamaan pääsiäisen viettoa perheen kesken. Vaikka en olekkaan mikään erityisen perinteitä kunnoittava ihminen, niin tälläiset juhlapyhyt, missä pääsee touhuamaan lastenkassa ovat minusta aivan ihania :) Tehdään yhdessä jotain hyvää ruokaa ja pääsiäs pupu tulee tietysti piilottamaan ne suklaamunat ;)


<3

11 kommenttia:

  1. Tulipas kova matkakuume tästä :) Itselläni odotus käy pitkäksi kun Rodokselle pääsen vasta kesäkuun alussa, ja vieläkin pidemmäksi kun esikoiseni syntyy elokuussa :D Toivottavasti aika menee nopeesti ja pääsen kanssa touhuamaan oman pikkuisen kanssa.

    Oikein mukavaa ja onnistunutta lomaa teille.

    <3llä: http://khetkia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit kommentin, niin pääsen tutustumaan sinunkin blogiisi :)
      Toivottavasti sinunkin odotus sujuisi nopsasti!

      Ja onnea tietysti tulevalle äidille :)<3

      Poista
  2. Ihanalle kuulostaa matkasuunnitelmanne ja hotelli etenkin. Todella toivon minökin, että saatte olla terveet koko reissun.

    Kyllä sinä sinne kouluun pääset! Tsemppiä kokeeseen!

    VastaaPoista
  3. Ihana matka teillä luvassa... :) ♥

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä kovasti pääsykokeisiin! Pidän peukkuja, toivottavasti opiskelupaikka irtoaa juuri sinulle kun sitä kovasti haluat :)

    Ketä teitä muuten lähtee reissuun jos saa udella?

    Onko sul joku valjasreppu tms. neidille? Meil oli viime kesänä reissussa, vähän sitä käytettiin, mutta nyt tulee varmaan enempi käyttöä kun tuolla on semmoista ihanaa karkailu ja paskanen nauru päälle taipumusta :(

    Reissu menee varmaan vallan mainiosti! :) Nautitte lämmöstä ja ruuasta ja lomasta! Kateeks käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Meitä lähtee minun ja Mimin lisäksi vielä Mimin isovanhemmat isänpuolelta. Matkahan on meillä siis lahja, eihän mulla muuten olisi moiseen varaa :D

      Ei ole mitään valjasreppua. Vähän olen kyllä miettinyt sen hankkimista, mutta ei se oikein tunnu niin tarpeelliselta meille? Mimi on kuitenkin melko tottelevainen ja rauhallinen liikkuja :)
      Ainut tietty mitä pelkään, että joku ryöstäis mun lapsen, kun selkäni käännän! Mutta ei se kai ole kovin yleistä Turkissa? :o

      Poista
  5. Hassua, mä valmistun just nyt keväällä HESOTE:sta. Pääsykokeet oli kyllä helpot. Jotain helpohkoja matikka ja piirustus juttuja (joista pääsee urpoimmatkin läpi), ryhmä keskustelu (jossa kannattaa rohkeasti tuoda omaa mielipidettä esille mutta antaa myös tilaa muille) ja joku haastattelu open/psykologin kanssa (muisteekaseni), jossa puhutaan niitä näitä. Mitä blogin puolelta susta oon saanu käsityksen, niin todellaihme jos et pääse kouluun!

    Hyvä alanvalinta. Töitä riittää ja mä ainakin olen tykännyt tosipaljon. :) Zemiä kuitenkin pääsykokeisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh hassua tosiaan :D
      Niin olenkin kuullut, että pääsykokeet on ollut helppoja. Minä kyllä hain aikuispuolelle, en tiedä onko siellä ihan samanlaiset?
      Vähän tota matikkaa jännään, kun se ei tosiaan ole mun vahvinta alaani ja kun ei ole mitään laskuja pitänyt laskea aaaikoihin, niin tuntuu että ei enään osaa mitään! :D
      Mutta kiitos paljon vinkeistä ;)

      Minustakin ala valinta tuntuu tosi hyvältä, vaikka en olekaan vielä 100% varma mihin haluaisin "erikuostua" niin monet vaihtoehdot kiinnostaisi, lapsista mielenterveyssairauksiin.
      Luulen, että se sitten opiskelun ohessa selviäisi mitä olisi se oma juttu.

      Onnea myös kohta valmistuvalle hoitsulle! :)

      Poista
  6. Teillä tulee varmasti olemaan ihana matka! Me olimme viime syksynä Kreetalla. Paikkaa ei ole ikävä, mutta sitä säätä sitäkin enemmän :) Viikon päästä meidän auto starttaa Lapin suuntaan. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää!

    Johanna

    VastaaPoista